Astro

Nedeljni dan tako savršen za Vodolije, krajnje opušten za Bikove i Blizance. A evo kakav je za druge znake horoskopa

Rakovi će nedelju posvetiti drugima.

11.08.2019. - 07:30h

 

Hajde da odemo negde gde nikog nema
Hajde da odemo negde gde nikog nemafoto: Depositphotos/gstockstudio

OVAN

Savetovala bih vam da ovaj dan provedete u pokretu. Pravi je trenutak da odete na neko kraće putovanjce, na izlet van grada ili makar u šoping. Danas vas ne drži mesto, potrebno je da budete aktivni jer će vam to donositi još bolju energiju.

BIK

Razloga za bilo kakvo čekanje i oklevanje nemate, jedino što je potrebno je da sa vašim partnerom napravite dobar dogovor i izgubite se negde što dalje. Budite okruženi prirodom, zanimljivim ljudima, dobrim raspoloženjem!

BLIZANCI

Opterećeni ste nekim finansijskim situacijama, ali ne smete dozvoliti da vam to kvari dobro raspoloženje i mogućnost za pravi provod sa osobama koje volite. Dobri su momenti i za porodična okupljanja i druženja. Opušten dan pred vama, samo ako to dozvolite....

RAK

Ovaj dan bi trebalo posvetiti osobama za koje u prethodnom periodu nikako niste uspevali da pronađete dovoljno vremena. Da li će to biti partner, prijatelji, možda članovi vaše porodice – to već vi odlučite. U svakom slučaju – dan koji morate posvetiti drugima….

LAV

Danas želite da pobegnete od posla, od svih obaveza i da sebe stavite na prvo mesto. Neki od vas će izabrati dan odmora, opuštenosti, uživanja…..a oni drugi će odlučiti da izađu I provedu vreme sa prijateljima, naravno – u svom najboljem izdanju.