Kako da rasplamsate strasti: Škorpije pristaju na sve, Jarac obožava sado-mazo, a Rakove ćete pridobiti povezom za oči!

Svaki horoskopski znak, kažu astrolozi, drugačiji je u krevetu, a evo kako da vašem dečku rasplamsate strast.

foto: Depositphotos/kotin
foto: Depositphotos/kotin
.

Ovan

Muškarci su inače vizuelna bića, a pogotovo muškarac u ovom znaku zodijaka. Prema tome, sigurno nećete pogrešiti ukoliko odlučite da vašeg dragog u znaku Ovna iznenadite nekim seksi donjim vešom. Sigurno će primetiti i biti zadovoljan komadom koji ste odabrali.

Bik

Senzualno osetljive Bikove najlakše je pridobiti hranom. Na vama je hoće li to biti jestivo mirisno ulje, ili pak jagode sa šlagom.

Blizanac

Pustite svoj glas. Tako ćete itekako izludeti muškarce u znaku Blizanca. Nije na odmet i da mu na uvo šapućete svoje fantazije.

Rak

Rakovi silno priželjkuju da ih neko voli, ali imaju ogroman problem sa poverenjem. Povez za oči vam može pomoći da ga pridobijete.

Lav

Za Lavove njihovi testisi predstavljaju njihovu muškost. Zašto im ne biste posvetili malo pažnje i nežnosti?

Devica

Devica uživa u otkrivanju novih veština. Samozadovoljavajte se bar minut pred njim, a onda mu pružite priliku da ponovi naučeno.

Vaga

Vage vole romantična i intimna iskustva bez nekih grandioznih gestova. Budite nežni u svemu što radite i zasigurno ćete pridobiti jednu vagu.

Škorpija

Muškarci škorpije spadaju u najmračnije znakove zodijaka. Oni pristaju na sve, ali ipak ih za svaki slučaj pitajte pre nego što bilo šta pokušate.

Strelac

Postanite maštoviti. Izađite iz spavaće sobe i pronađite nova zanimljiva mesta.

Jarac

Sado-mazo seks i ovaj horoskopski znak su kao prst i nokat. Nabavite set za početnike i preuzmite kontrolu.

Vodolija

Vodolije su velike pričalice, pa kao i o svemu drugom, one i o seksu vole raspravljati uz mnoštvo dodatnih komentara. Sa Vodolijom se možete igrati. Stavite na papirić sve svoje fantazije, pa čak i one najmračnije i onda ih glasanjem podelite ih na tri grupe: "Možemo da probamo", "Neka zasad ostane fantazija" i "Ne, nikako".

Riba

Ovo će vam se možda učiniti kao kliše, ali odvedite ga pod tuš. Nećemo vas lagati, seks pod tušem je precenjen i izuzetno komplikovan, ali zato oralno zadovoljstvo nije.

Izvor: cosmopolitan.hr