Astro

Rakovi ne mogu da se fokusiraju, partner im se vrzma po glavi, Lavovi su danas u svom elementu i grabe sreću na svakom koraku...

Ako ste Ovan, ovog petka vam je neophodna hladna glava! 

12.07.2019. - 08:00h
Lavovski skok ka sreći
Lavovski skok ka srećifoto: Depositphotos/pikselstock

OVAN

Još jedan uzburkan dan, pun turbulencija, ali i pozitivnih dešavanja. Dan kada ne možete biti mirni ni trenutka, jer vas situacije samo vuku s jednog mesta na drugo. Samo hladna glava je potrebna, i sve će biti u redu. Sve uspevate da stignete i završite na vreme.

BIK

Iako ćete od ranog jutra prionuti na svoje obaveze sa puno elana i volje za radom, brzo će vam pažnju odvući dešavanja oko vas. Dosta ometanja iz poslovnog okruženja, pa će biti teško završiti posao na vreme. Lako gubite energiju na neke sitnice koje su izgleda, samo vama važne u ovom trenutku.

BLIZANCI

Danas vam definitivno sledi neki neplaniran trošak koji će učiniti da vam dan počne baš onako – bezveze i u jednom lošijem raspoloženju. Kako počeo – tako će se i nastaviti. Jedino je dobro što ćete uspeti da vrlo brzo pozajmite pare ako su vam potrebne. Emotivno – mogućnost rasprava.

RAK

Odličan momenat da realizujete jedan poslovni dogovor, ali računajte da ćete morati usput da preskočite neke poprilično velike prepreke. Ceo dan će vam se voljena osoba motati po glavi i jedva ćete čekati popodnevne sate da se vidite i provedete neko vreme zajedno.

LAV

Mnogo komunikacije, mnogo kretanja, mnogo dogovora. Danas ste baš u „mnogo“ fazonu, pa očekujte i mnogo uspeha u svemu što radite. Ovaj trend će se nastaviti i u emotivnim relacijama, pa ako imate emotivnog partnera – vreme je da mnogo popričate. Dobro, to ne moraju biti teške priče....

DEVICA

Imali ste jedan ili dva dana da se malo odmorite od posla, a sada je vreme da se „bacite u vatru“ ponovo. Užurbanost i jurnjava vam svakako sledi, ali vam slede i neki dogovori koje niste očekivali da ćete uspeti da postignete. Ako ste u nekoj tajnoj pričici, danas vam sledi susret koji jedva iščekujete.

VAGA

Dan je odličan za komunikaciju i dogovore svake vrste, i jedina strana koja može ovo kočiti ste vi. Nemojte previše da razmišljate, da kalkulišete, da odmeravate – bacite se u akciju, jer uspeh je blizu. Ovo isto važi i za emotivne relacije, dan je dobar za pokretanje ka onom ko vam se dopada.

ŠKORPIJA

Vi lično ste danas u odličnom raspoloženju, i sa lakoćom izlazite na kraj sa svim problemima. Ovo će vam i biti potrebno, jer poslovni saradnici bespotrebno „koče“ neke situacije. Danas osećate veliku potrebu za voljenom osobom, ali je teško da će ona imati vremena za vas.

STRELAC

Danas ste spremni da balansirate i prilagođavate se ljudima oko sebe, ali nije takva situacija i sa druge strane i sa kolegama ćete naročito teško izlaziti na kraj. Problem niste vi, već oni. Neke odluke vezane za emotivnog partnera ćete morati da preispitate, jer i sami shvatate da ne funkcionišu.

JARAC

Danas imate pravu podršku i od saradnika i od kolega koji su vam bitni za obavljanje posla koji trenutno radite. U emotivnim relacijama imate osećaj da ste se sa voljenom osobom povezali na mnogo jači način nego do sada. Ovo naročito važi ako ste tek od skora u odnosu....

VODOLIJA

Pred Vodolijama je danas jedan lep i pokretan dan. Neke probleme ste brzo rešili, dobili ste informacije koje ste očekivali i možete na miru zaključiti radnu sedmicu. Sada možete da se posvetite ljubavi, jer vam je odnos sa nekim postao jako bitan i želite da ga produbite.

RIBE

Obradovaće vas kontakt i javljanje od strane nekog poslovnog partnera sa kojim ste ranije imali jako dobru saradnju. Danas vas takođe može obradovati i neka novčana isplata koju niste očekivali. Više posvećujete pažnje voljenoj osobi i ona vam na isti način i uzvraća.

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs.