Astro

Bikovi su danas "rastrzani" na 100 strana, Rakovi se povlače u svoju ljušturu, a Device "hvataju krivinu"

Naporan četvrtak je pred nama. Večina željno iščekuje vikend. Evo šta su nam zvezde "zakuvale" danas:

27.06.2019. - 08:05h
Naporan dan je pred nama...
Naporan dan je pred nama...foto: Depositphotos/genious2000de

OVAN

Koristite prvi deo dana na najbolji mogući način, jer će vam popodnevni sati i veče doneti nervozu. Ne budite previše zahtevni u odnosu sa kolegama ili nadređenima. U emotivnom segmentu možete osećati veliku sumnju i ljubomoru. Postavićete se prilično posesivno prema voljenoj osobi.

BIK

Danas će morati da budu aktuelne promene planova, jer nećete moći da se posvetite svemu onome što ste naumili. Iako vas neki postupci saradnika zabrinjavaju, sada nemate pravih razloga za strah. Imaćete otvoren razgovor sa voljenom osobom o nekim zajedničkim planovima ili prioritetima.

BLIZANCI

Osećate da postoji neka vrsta zastoja u jednom poslovnom dogovoru i pokušavaćete da otkrijete u čemu je problem. Neke stvari ćete imati definisane već do kraja ovog dana. Imate nameru da rešite jednu problematičnu situaciju sa voljenom osobom, ali stvari ne idu u pravcu koji vi želite.

RAK

Znate da nešto morate da promenite u svom pristupu prema saradnicima, ali ipak pokušavate da radite stvari na svoj način. Iskreno – ovo neće biti naročito uspešno. Smatrate da vas voljena osoba suviše pritiska i opterećuje nekim stvarima. Sada niste spremni da se nosite sa tim.

LAV

Postavićete se prilično zahtevno i dominantno u odnosu sa nekim iz poslovnog okruženja. Druga strana toleriše vaše ponašanje, ali imajte granice. Vaša voljena osoba je podvukla crtu po nekim pitanjima i nema nameru da se vraća u prošlost i da ih preispituje opet. Prihvatite kompromis koji vam se nudi.

DEVICA

Iako se i ne trudite nešto naročito – svesni ste da se situacije u poslovnom segmentu odvijaju u vašu korist. Prija vam ovo i iskreno se nadate da će i potrajati. Vi ćete lično gledati da „uhvatite krivinu“ kad god budete u prilici. Komunikacija sa suprotnim polom teče lako, ostavljate dobar utisak.

VAGA

Skockali ste u svojoj glavi šta tačno želite od jednog poslovnog odnosa i danas ćete pokušati da uradite tačno ono za šta znate da će proizvesti najbolji utisak. Neki bi ovo nazvali manipulacijom, ali vi radite ono što je neophodno da bi svi bili zadovoljni. Emotivno – tenzija u odnosu sa partnerom.

ŠKORPIJA

Neko vas u poslovnom segmentu pritiska, ali vi ćete umeti da odgovorite istom merom. Samo bez rasprava, umete vi to mnogo bolje. Svesni ste da imate veliki uticaj na jednu osobu koja vam se potajno dopada i danas ćete se malo poigravati sa njom... Prija vam vaš opušten kontakt.

STRELAC

Danas se jedna dosta ozbiljna prepreka postavlja pred vas u poslovnom segmentu. Ovo može biti zahtevni saradnik ili neki uslov koji vam je nametnut. Bez dizanja panike, brzo ćete ovo prevazići. Trudite se da promenite svoje ponašanje prema voljenoj osobi, jer ste svesni da u nekim stvarima grešite.

JARAC

Pred Jarčevima je dan kada mogu da promene neke ne samo poslovne, već i emotivne situacije. Danas preuzmite inicijativu u svemu što vam je bitno jer imate moć da preokrenete neke ustaljene situacije. Ne čekajte da vas okolnosti pokrenu, uradite to vi sami.

VODOLIJA

Iako danas sve funkcioniše u nekom ustaljenom ritmu, vi ste nezadovoljni jer smatrate da ste mogli da postignete mnogo više. Ne opterećujte se, ovo je samo prolazno neraspoloženje. Napravite dobar plan obaveza, da ne biste kasnili u dogovoru sa voljenom osobom ili simpatijom.

RIBE

Rešili ste da se u potpunosti posvetite jednom dogovoru, a možete računati i na pomoć nekog prijatelja ili kolege... Ili posrednika koji će na drugu stranu izvršiti veliki uticaj. Dobijate savete kako da postupite u jednoj situaciji sa emotivnim partnerom. Vredelo bi poslušati.

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs.