Astro

Vage su danas orne za rad, a i Vodolije sve završavaju s lakoćom. Strelčevi, u akciju!

Šta nas očekuje ovog utorka, 25. juna?

25.06.2019. - 08:10h
Divan dan je pred nama, iskoristite ga!
Divan dan je pred nama, iskoristite ga!foto: Depositphotos/Syda_Productions

OVAN

Danas ste u dosta dobrom raspoloženju, zadovoljni što ste priveli kraju jedan obimniji posao ili obavezu. Lepi kontakti sa saradnicima i kolegama. Neko pokazuje veliko interesovanje za vas i pokušava da vas pokrene na komunikaciju, možda čak i susret. Prihvatite, ovo može biti zanimljivo veče.

BIK

Neke stvari ste uspeli na pravi način da „složite“ i izuzetno će vam prijati pohvala od strane osobe koju poštujete ili je smatrate autoritetom. Veliki planovi, ali i dobre mogućnosti da ih ostvarite. Samo se bolje organizujte. Planirate sa partnerom neko kraće putovanje u skorije vreme. Dobro raspoloženje.

BLIZANCI

Danas ćete imati pomoć posrednika u jednom dogovoru. Situacija se čak rešila na mnogo bolji način od očekivanog. Ipak, ne zatrčavajte se previše – dosta toga još treba dogovoriti. Više ste raspoloženi za društvo prijatelja nego za kontakt sa emotivnim partnerom. Potrebno vam je opuštanje i rasterećenje.

RAK

Bolja situacija u poslovnom okruženju i izlazak iz nekih problematičnih obaveza koje su vam oduzimale dosta vremena. Još uvek treba rešiti sitnice, ali sada možete da se organizujete na pravi način. Jedna osoba će vas zainteresovati. Mogućnost zanimljivih razgovora sa njom.

LAV

Danas vam nikako ne odgovara da budete statični, pa ćete se u velikoj meri angažovati oko svega što vam je prioritet. Vrlo podsticajan dan je pred vama – krećite se, komunicirajte, bićete zadovoljni ishodom. Otvoreno pokazujete svoje simpatije prema nekom. Druga strana vam uzvraća istom merom.

DEVICA

Uspeli ste danas da konačno pohvatate sve konce dešavanja i da rešite jednu poslovnu situaciju u svoju korist. Ostvarenje planiranog je sporo, ali izvesno. Danas sledi zanimljivo novo poznanstvo, vrlo verovatno preko prijatelja. Sa ovom osobom ćete odmah uspostaviti pravu komunikaciju.

 

VAGA

Neke podsticajne promene se dešavaju u vašem poslovnom okruženju i vi vrlo pozitivno reagujete na njih. Odgovara vam što je danas tempo na poslu nešto brži, lako se snalazite i sve završavate na vreme. Odličan je trenutak da ostavite dobar prvi utisak kod ljudi koje upoznajete.

ŠKORPIJA

Gomila obaveza je pred vama i pokušavaćete da ih nekako uskladite. Možda će vam sam početak dana biti malo naporniji, ali ćete vrlo brzo uhvatiti ritam. Preko posla ide jedna izuzetno zanimljiva komunikacija sa osobom koja je otvorena, duhovita i baš u vašem fazonu.

STRELAC

Danas je pravi, odličan trenutak za sve ono što ste planirali ili što morate da završite. Ne dozvolite da vam povremeno mračno raspoloženje pokvari ove momente kad možete dodatno da se istaknete u poslovnom segmentu. Odlična komunikacija sa voljenom osobom ili simpatijom. Ne čekajte – pokrenite se!

JARAC

Svesni ste i sami da danas obavljanje poslovnih obaveza ide mnogo lakše i bez ikakvih zastoja. Taman možete da ugrabite više vremena za sebe i odradite i nešto što je lično za vas bitno. Takođe – usmerite se na kontakt sa voljenom osobom – druga strana jedva čeka na vašu inicijativu.

VODOLIJA

Drage Vodolije, hvatajte „niski start“ od ranog jutra i spremite se na jedan dan koji će biti pun dešavanja, ali i dobrog raspoloženja i pravih momenata da se pokažete. Ne sedite, bacite se na posao, uradićete tri puta više od onoga što mislite da možete. Sve vam se danas otvara sa lakoćom, iskoristite to.

RIBE

Ne kunjajte, ne spavajte na poslu i ne razmišljajte previše. Dan morate iskoristiti i biti u pokretu jer vas čekaju neki odlični poslovni momenti, moguće čak i pohvala od strane nadređene osobe. Vreme je i za komunikaciju sa voljenom osobom, sve će između vas dvoje biti baš kako treba.

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs.