Astro

Ovnovima danas ništa ne ide od ruke, Rakovima ništa nije po volji, a Ribe "otaljavaju" posao

Šta su vama zvezde priredile za ovaj utorak?

04.06.2019. - 08:00h
Ovnovi izdržite, proći će i ovaj dan...
Ovnovi izdržite, proći će i ovaj dan...foto: Depositphotos/diego_cervo

OVAN

I sami ste svesni da je u velikoj žurbi i te kako moguće napraviti greške, a ovaj dan je izgleda kao stvoren za njih. Znam da hitate da sve završite, ali makar proverite dva puta da li je ono što ste obavili dobro i ispravno. Nećete imati ni malo vremena za voljenu osobu.

BIK

Teško vam je da se uskladite s ljudima sa kojima se danas poslovno susrećete. Niti vi niti oni nemate razmevanja za propuste druge strane i ovaj dan će biti naporan po vas. Loše ste raspoloženi jer trenutno ne vidite perspektivu u odnosu u kome ste.

BLIZANCI

Koliko god se trudili, danas ćete sigurno napraviti neki propust u poslu. Nadređene osobe neće primetiti, ali to može upasti u oči vašim poslovnim partnerima. Ako možete, izbegnite ovo. Suviše ste okupirani nekim manama partnera, pa ni ne možete da primetite koliko se trudi oko vas.

RAK

Danas ste u pravom smislu te reči – zakeralo. Ništa vam neće biti po volji i sigurna sam da ćete naći sto mana i sebi, ali i ljudima sa kojima dolazite u kontakt. Grešite u kontaktu sa voljenom osobom. Pričate samo o negativnostima i ne dozvoljavate da se situacija smiri.

LAV

Danas imate sposobnost da se prilagodite saradnicima i da sa njima pronađete zajednički jezik. Jedna komunikacija vam mnogo znači i spremni ste da se potrudite oko nje. Sa emotivnim partnerom odnos pun poštovanja jednog prema drugom.

DEVICA

Potpuno ste zaboravili na neku svoju obavezu ili na obećanje. Kada to polovinom dana budete shvatili, bukvalno ćete se polomiti da sve obavite na vreme. Pokušavate da popravite utisak kod jedne osobe za koju ste zainteresovani. Čini vam se da je nikada nećete osvojiti.

 

VAGA

Zabrinuti ste kako će se neki vaši propusti odraziti na vaše pozicije. Sa napetošću čekate informacije i nadate se najboljem. Napetost između vas i voljene osobe je prosto opipljiva. Neke stvari i ponašanja morate oboje da menjate i to što pre.

ŠKORPIJA

Jedan poslovni saradnik od kojeg mnogo očekujete je u potpunosti neaktivan. Nikako da od njega dobijete informacije da biste znali šta vam je sledeće činiti. Svesni ste da ima probleme, ali trenutno ne možete da mu pomognete. Popravite danas odnos sa nekim ko vam je važan.

STRELAC

Onako kako vi ne volite da vam neko drugi soli pamet, tako ni vi nemojte da se postavite prema ljudima sa kojima dolazite u kontakt. Jeste pametni, ali niste pokupili baš svu pamet ovoga sveta. Distancirate se od jedne osobe, ali ona to nikako da ukopča.

JARAC

Malo lošije situacije između vas i poslovnih saradnika. Ne držite se tvrodglavo svojih predubeđenja. Posvetite više pažnje sitnim obavezama koje zanemarujete. Distanca između vas i voljene osobe je evidentna. Nešto morate učiniti po ovom pitanju.

VODOLIJA

Danas svodite bilans jednog posla ili poslovnog projekta i niste nimalo zadovoljni rezultatom. Smatrate da niste bili dovoljno aktivni i kajete se zbog propuštenog. Dozvolite voljenoj osobi da vam popravi raspoloženje. Potrebno vam je njeno prisustvo.

RIBE

Neko mutno raspoloženje vas drži tokom celog dana i umesto da se posvetite poslu, vi se razvlačite oko nebitnih sitnica. Nemate energije i sve što počnete da radite, samo ćete otaljavati i odugovlačiti. Intenzivni, prosto nestvarni trenuci u kontaktu sa voljenom osobom.

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs.