Astro

Ribe će danas biti prezauzete, Blizanci su "na tri ćoška", a Vage muče ljubavni jadi

Šta su vama zvezde priredile za ovja utorak?

28.05.2019. - 08:10h
Ribe će danas biti prezauzete
Ribe će danas biti prezauzetefoto: Depositphotos/DmitryPoch

OVAN

Bićete nezadovoljni, jer ste u poslovnom segmentu i nekom dogovoru sve uradili kako treba, a očekivani rezultat je izostao. Moguće je da je ovo samo trenutni zastoj, ne odustajte tek tako lako. U odnosu sa voljenom osobom se povlačite, niste raspoloženi za komunikaciju.

BIK

Danas nikako da dođete do onoga što želite. Koliko god da se trudite, rezultati su nikakvi ili jako mali. Shvatite ovo samo kao trenutnu situaciju. Danas se teško uklapate sa voljenom osobom, promenljivo raspoloženje i kod vas i kod nje.

BLIZANCI

Moguće je da ste u nekom dogovoru bukvalno „između dve vatre“. I vama je jasno da ne možete svima ugoditi, ali pokušavate da napravite kompromis. Partner vas danas ne razume, u jednom trenutku funkcionišete odlično, u drugom ste razdražljivi i nepristupačni.

RAK

Dosta naporan dan je pred vama u poslovnom segmentu. Nešto lošije okolnosti, napeta saradnja sa ljudima sa kojima radite i teško uklapanje. Evidentno je neraspoloženje i u emotivnom segmentu, koliko god i vi i partner pokušavali da napravite neku normalnu situaciju.

LAV

Još jedan dan kada se u poslovnom segmentu dosta očekuje od vas, ali sa pravom – jer ćete biti na visini zadatka bez obzira na to što su vam zadati izuzetno kratki rokovi. Obuzeti ste svojim prioritetima, pa ćete voljenoj osobi posvetiti samo delić svog vremena.

DEVICA

Neko se ponudio da vam pritekne u pomoć i odradi jedan deo vaših obaveza. Prihvatite sa zahvalnošću i ne iznosite zamerke (kao što vi to inače znate). Dan je pre za neke planove o izlasku ili večeri sa prijateljima nego za planove sa partnerom. Danas je on u drugom planu.

VAGA

Danas nekako ne uspevate da se u komunikaciji poklopite sa ljudima sa kojima dolazite u kontakt. Kao da govorite različitim jezicima, potpuno nerazumevanje i mogućnosti zabuna. Niste sigurni šta da uradite kada je voljena osoba u pitanju. Nezadovoljni ste.

ŠKORPIJA

Poslovni segment je danas odlično postavljen, ali ćete se smoriti zbog nekog troška koji morate odmah da platite. Ni emotivne relacije neće funkcionisati onako kako vi želite. Veliko nezadovoljstvo i povučenost u drugom delu dana.

STRELAC

Ne možete danas izaći u susret svima, koliko god da to želite. Umesto da razmišljate o tome kako da drugima ugodite, razmišljajte da ne preuzmete previše obaveza na sebe. Ne ustručavajte se u komunikaciji sa simpatijom. Ne mudrujte previše, delujte.

JARAC

Sve vam se danas namešta na ruku. Izgleda mi da ste našli pravu „caku“ za neke ljude i sada možete bez problema da ih pokrenete. Emotivni partner je više nego zainteresovan da provede deo dana u vašem društvu. Raščistite obaveze i spremite se za uživanje.

VODOLIJA

Kolega ili prijatelj vas ubeđuju da pokrenete nešto zajednički što bi vam donosilo dodatne prihode. Razmišljate, ali niste baš oduševljeni idejom jer mislite da od toga nećete videti neke pare. Provešćete veče sa voljenom osobom ili simpatijom, ali u društvu prijatelja.

RIBE

Zadovoljni ste što ste neku poslovnu problematiku rešili bez uplitanja pomoći od strane kolega. Danas imate gomilu obaveza i trudite se da sve završite na vreme. Imate osećaj da partner izbegava da provodi više vremena sa vama.

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs.