Astro

Rakovi danas teško izlaze na kraj sa voljenom osobom, Strelčevi otvoreni za avanturu, Vodolijama dosađuje parter...

Poslednji radni dan ove nedelje - za nekoga su Zvezde spremile iznenađenje, a neko se baš i neće radovati...

24.05.2019. - 08:03h
foto: Depositphotos/AlexLipa

OVAN

Danas ste pravi inicijator, vođa, ali i pomalo impulsivni. Ovu energiju koja vas danas nosi iskoristiite na promišljen način, pokrenite i sebe, ali i druge. Dan je odličan za nova poznanstva i za susret sa osobom koja bi vas mogla osvojiti na prvi pogled.

BIK

Malo ste zabrinuti zbog odnosa sa nadređenima i zato što imate problem sa realizacijom planova, ali i pored ovoga sve vezano za posao funkcioniše više nego dobro. Dan je naporan u emotivnom smislu, nesuglasice i nerazumevanje sa voljenom osobom.

BLIZANCI

Moguće je da vam se neko iz poslovnog okruženja popeo na vrh glave svojim primedbama pa niste mogli da odolite da mu ne kažete reč dve…..onako kako samo vi to umete….Više ste u fazonu da se vidite sa prijateljima nego sa voljenom osobom.

RAK

Dosta užurbani trenuci i čini vam se da sve završavate bukvalno u poslednjem trenutku. Nekako se razmimoilazite sa ljudima sa kojima neposredno sarađujete i smeta vam što postoji nerazumevanje. Teško izlazite na kraj i sa ponašanjima voljene osobe.

LAV

Smatrate da je neko iz bliskog poslovnog okruženja, možda čak osoba koju smatrate dragim kolegom, čak prijateljem, prekoračio granice u ponašanju prema vama. Pokušavaćete da ne odreagujete, ali niste zadovoljni i moguće je da nećete uspeti da prećutite. Tenzija sa voljenom osobom.

DEVICA

Dobijate danas povoljne vesti ili papire koji su vam potrebni i koje ste očekivali. Sada je vreme da razradite strategiju na dalje. Drago vam je što je voljena osoba prihvatila vaš predlog ili sugestiju. Lako ćete prevazilaziti povremene nesuglasice u odnosu sa njom.

VAGA

Pomalo ste nestrpljivi, impulsivni, i ne možete da sačekate da stvari u poslovnom segmentu funkcionišu nekim svojim tempom, već pokušavate da ih na silu pogurate. Džabe, jer teško je da ćete postići bilo šta, koliko god se trudili. Nešto lošiji odnosi sa bračnim partnerom, osećate se distancirano.

ŠKORPIJA

Odlični kontakti i sa poslovnim partnerima, ali i sa kolegama. Danas sve funkcioniše kao po loju, možete samo povremeno imati manju problematiku oko dogovora sa emotivnim partnerom ili simpatijom. Moguće je da nećete uspeti da se uklopite što se susreta tiče.

STRELAC

Dan je dobar za dogovore bilo kakve vrste. Ovo ćete umeti da iskoristite u poslovnom segmentu kroz komunikaciju sa novim saradnikom, ali ćete isto tako dobro funkcionisati i što se emotivnog dela tiče. Danas su moguća nova poznanstva, interesantni ljudi, vi ste otvoreni i za avanturu.

JARAC

Pomalo ste napeti zbog velikog broja obaveza koje su pred vama, a i nadređene osoba pokazuje tendenciju da vam upućuje kritike ili da vas požuruje zbog kratkih rokova. Skoncentrišite se da ne biste pravili greške. Nerazumevanje sa nekim ko vam je drag ili sa emotivnim partnerom.

VODOLIJA

Smeta vam što vam neko soli pamet kada su vaši postupci u poslovnom segmentu u pitanju. Najteže vam pada to što ste svesni da je ova osoba u pravu, ali to ne želite da joj priznate. Bićete sarkastični i u odnosu sa voljenom osobom, jer vam dosađuje svojim zahtevima.

RIBE

Uzalud danas pokušavate da ubedite neke ljude argumentima i da im skrenete pažnju da stvari ne rade kako treba. Očigledno je da je vaš trud uzaludan, pa umesto da nastavite da im pridikujete, okrenite se svojim poslovima – ima dosta toga što možete završiti, i to vrlo uspešno.