Astro

Vagama danas sve polazi za rukom, Rakovi su malo smeteni, a Škopije "lude" na poslu

Šta su vama zvezde pripremile za ovaj četvrtak?

25.04.2019. - 08:07h
Šta su vama zvezde pripremile za ovaj četvrtak?
Šta su vama zvezde pripremile za ovaj četvrtak?foto: Depositphotos/Syda_Productions

OVAN
Danas vam može biti ponuđena poslovna saradnja ili posao. Niste sigurni da li da prihvatite ili ne. Neke situacije vas zbunjuju i čine vas nesigurnim. Niste u potpunosti iskreni prema partneru i druga strana to oseća. Ne pribegavajte čak ni "belim lažima".

BIK
Ovaj dan naglašava vašu potrebu za isticanjem i većom aktivnošću. Spremni ste da se borite za ono što želite. Ne odustajte od onoga što ste isplanirali. Voljena osoba vas može podsetiti na obećanje koje ste joj dali. Pravi je trenutak i da ga ispunite.

BLIZANCI
Odličan dan je pred vama. Ciljeve koje ste postavili i isplanirali sada možete početi i da ostvarujete. Nećete se zadovoljiti polovičnim rezultatima. Novi emotivni podsticaj daje vam snagu i donosi dobro raspoloženje. Nadate se skorom susretu sa ovom osobom. Stoji vam zanimljiva komunikacija.

RAK
Da biste danas završili sve što ste planirali, biće vam potrebna bolja organizacija nego inače. Možda je najbolje da odredite ono što je prioritetno i krenete od toga. Neko vas može iznenaditi promenom ponašanja. Do sada ste ovu osobu gledali kao prijatelja ili kolegu. Ipak, zainteresovani ste.

LAV
Posvećujete previše pažnje nebitnim sitnicama a ne fokusirate se na ono što je zaista važno u poslovnom segmentu. Samo ćete sebi nepotrebno nabaciti više posla. Iako neko ne reaguje na vaše pokušaje, niste spremni tek tako da odustanete od ove osobe.

DEVICA
Poslovni segment je danas jako naglašen i biće vam potrebna veća organizovanost i brzina da biste mogli da završite sve ono što ste započeli. Mogućnost neočekivanog finansijskog priliva. Voljena osoba smatra da preterujete u nekim svojim zahtevima. Više je nego verovatno da je u pravu.

VAGA
Odličan dan u poslovnom, ali i u emotivnom segmentu. Aktivirajte se oko svega što vam je važno, jer danas možete ostvariti značajniji progres. Nemojte biti iznenađeni ukoliko baš danas upoznate osobu koja će na vas ostaviti veliki utisak. Neki od vas misle na bivšeg partnera.

ŠKORPIJA
Ne sviđa vam se što nikako ne možete da kontrolišete neke situacije u poslovnom segmentu. Svesni ste da pojedine kolege prebacuju deo obaveza na vas. Trudite se da i u ovakvim uslovima funkcionišete na najbolji mogući način. Zabrinuti ste zbog emotivnog partnera. Njegova ponašanja su vam čudna.

STRELAC
Nemate sve informacije koje su vam potrebne, a imate utisak da kolege neke stvari i ne žele da dele sa vama. Ne zaključujte na prečac, moguće je da ne razmišljate na pravi način. Ukoliko ste u lošijem odnosu sa partnerom, danas će se u većoj meri pokazati razlike u razmišljanju između vas dvoje.

JARAC
Neka sitnija razmimoilaženja su moguća u odnosu sa saradnicima tokom dana, ali ovo ne bi trebalo da vam donese veći problem. Procenite sami kako ćete odreagovati. Strpljenje je preporuka. Najsrećniji ste kada vidite zadovoljstvo i osmeh na licu osobe koju simpatišete i trudićete se da je odobrovoljite.

VODOLIJA
Svesni ste da su se neke situacije okrenule u vašu korist i osećate se više nego dobro. Sve funkcioniše baš po vašim planovima. Pozitivna inspiracija i za neke nove poduhvate. Osobu koju priželjkujete pokušavate da očarate i zavedete. Druga strana i te kako pozitivno reaguje na vas.

RIBE
Danas možete povući neke značajnije poslovne poteze čije biste rezultate trebali da vidite odmah. Promena u vašem pristupu nateraće neke od najbližih kolega da se zamisle. Pokušavate da iščačkate partnerovo raspoloženje po nekim pitanjima. Nećete odustati tek tako lako.

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs.