Astro

Blizance bi danas finansije mogle da brinu, Strelčeve "izjeda" ljubomora

Ovnovi će danas u potpunosti uživati, Vodolije će biti umorne. Šta vama predviđaju zvezde za danas?

18.04.2019. - 08:26h
foto: Depositphotos

OVAN

Dan čija vam energija odgovara u potpunosti. Bićete hitri, brzi I aktivni tokom celog dana. Takođe, otvoriće vam se mogućnosti nekih tajnih dogovora i susreta. Ovo može biti aktuelno i za poslovni i za emotivni segment.

BIK

Danas vam se može otvoriti mogućnost za kraći poslovni put. Ili ćete pak dobiti najavu putovanja koje će biti u narednim danima. Dobra energija i raspoloženje za posao. Osećate veliki emotivni podsticaj i aktivirate se prema osobi do koje vam je stalo. Sigurni ste u sebe.

BLIZANCI

Dobar odnos sa saradnicima, ali i sa nadređenima tokom današnjeg dana. Slobodno predstavite neke svoje ideje i rešenja. Možete biti pomalo zabrinuti što se finansijskog segmenta tiče. Neke stvari dolaze na naplatu. Lako ostvarujete komunikaciju sa osobama sa kojima dolazite u kontakt.

RAK

Sve ono što imate od obaveza prema poslovnim partnerima, obavite do ranih popodnevnih sati, jer se lako može dogoditi da nakon tog vremena partneri više ne žele da čekaju i možete imati problema. Emotivni partner vas pritiska, moguće je da se kod njega probudila sumnjičavost.

LAV

Šta uradite do podneva, uradili ste. Posle tog vremena bi najbolje bilo da izađete i da odete negde što dalje od svih, jer ćete svima smetati, svima biti na putu, a sigurno je da možete napraviti i gomilu grešaka. I sa voljenom osobom možete imati napete momente.

DEVICA

Dobijate informacije o novom poslu, o novom projektu, o novom kolegi....nije toliko važno šta je u pitanju, važno je da je ovo baš po vašoj volji i da se radujete nastupajućim trenucima. Prema voljenoj osobi ćete se postaviti nešto drugačije nego u prethodnim danima. Pozitivno ćete je iznenaditi.

VAGA

Imate potrebu da radite nešto konkretno danas, da napravite dobre dogovore, da pomognete kolegama. Bićete aktivni i uživati u jednoj podsticajnoj i dobroj energiji oko vas. Zvučite više nego ubedljivo prilikom novih poznanstava. Neko će se zainteresovati za vas.

ŠKORPIJA

Napravili ste odličan plan šta sve morate obaviti. Šteta što će to ostati samo na planovima, jer kada vas poslovne okolnosti uhvate „ u mašinu“ verovatno ćete funkcionisati stihijski i u hodu. Ipak, uspevate da se snađete i u ovim okolnostima i privodite uspešno kraju ovaj dan. Emotivno – nestrpljivost.

STRELAC

Poslovni saradnici sa kojima danas dolazite u kontakt nisu u potpunosti iskreni. Zato je najbolje postaviti se odlučno u nekim situacijama. Znate šta želite i ne pristajte ni na šta manje od toga. Dan je pogodan za avanture i „kombinacije“. U emotivnim odnosima ljubomora.

JARAC

Još jedan u nizu dobrih dana za vas. Doduše, kontakti sa poslovnim partnerima će biti pomalo naporni, ali ovo je minorno u odnosu na neke situacije od ranije. I emotivno ovo može biti više nego ispunjen dan. Prevaziđite neku sitniju problematiku u odnosu sa voljenom osobom.

VODOLIJA

Iako ne postoji poseban razlog, malo ste umorni tokom celog dana. Bićete usporeniji nego inače i više će vam vremena trebati čak i za neke najosnovnije obaveze. U emotivnom segmentu popodne je dobro ako imate želju da provedete zajedničke trenutke kod kuće sa voljenom osobom

RIBE

Tokom ovog dana može biti jako dobrih momenata i u poslovnom i u emotivnom delu. Napravićete neki fin dogovor sa poslovnim partnerom ili klijentom. Ukoliko ste sami, odlično je vreme za nova poznanstva koja se mogu aktivirati prilično neočekivano.

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs.