Kod Lavova je danas veoma jaka intuicija, znaće kako ljudi oko njih "dišu", Škorpije će se zbog sumnji "igrati detektiva"

Šta vama za danas predviđa dnevni horoskop?

foto: Depositphotos
foto: Depositphotos
.

OVAN

U prvom delu dana vas očekuje par nedoumica vezanih za ljude sa kojima sarađujete. Niste sigurni koliko možete računati na njihovu iskrenost i lojalnost. Jedna osoba vam predstavlja veliko iskušenje. Ne možete da se otrgnete od razmišljanja o njoj, ali ne želite da ugrozite svoju vezu.

BIK

Vrlo ste neraspoloženi jer ste očekivali neku vrstu pohvale od strane nadređenog ili dobijanje projekta koji bi vam u potpunosti odgovarao. Počinjete da sumnjate da ste u prethodnom periodu uložili dovoljno truda u posao. Kontakt sa bivšim emotivnim partnerom.

BLIZANCI

Na poslu može biti par nezgodnih situacija. Generalno, energija je dosta napeta i kao da se iščekuje da se dogodi neka vrsta rasprave. Sa malo srtrpljenja i tolerancije – sve će se srediti ubrzo. Sa partnerom slaba komunikacija i možda je bolje da uzmete dan samo za sebe.

RAK

Neke neočekivane situacije na poslu koje vas dovode do zabrinutosti. Niste sigurni u kom pravcu će se situacija odvijati na dalje. Stoji napetost. Emotivni partner vas podseća na neke probleme iz prošlosti koje biste najradije hteli da zaboravite.

LAV

Dan je dobar za one koji se bave kreativnošću, umetnošću. Veliko nadahnuće i inspiracija. Takođe, stoji jaka intuicija, pa možete bukvalno osetiti kako „dišu“ osobe sa kojima dolazite u kontakt. Sa interesovanjem primećujete da jedna osoba pokušava da vam se približi.

DEVICA

Ne želite da se brinete zbog nekih sitnijih propusta koji ste napravili. Svesni ste da je ovo lako i moguće ispraviti. Dan je prvenstveno dobar za sve ono što želite da pokrenete po pitanju ljubavi. Spremni ste nekome da priznate da u vama postoje osećanja za njega.

VAGA

Dan dobar za kontakte sa mlađim saradnicima. Možda ćete morati da kolegi objašnjavate principe rada i način funkcionisanja na radnom mestu. Privlači vas vesela i duhovita osoba. Odgovara vam komunikacija sa njom, jer vam popravlja raspoloženje.

ŠKORPIJA

Suočavate se sa preprekom na koju niste računali. Moguće je i da imate razmirice ili ubeđivanja sa nadređenim. U kontaktu sa voljenom osobom pokušavate da izvučete informacije koje vas jako interesuju. Malo se igrate detektiva, jer želite da saznate da li nešto krije od vas.

STRELAC

Danas se postavljate maksimalno odgovorno prema svemu što radite. Dolazite u kontakt sa osobama koje imaju veliko životno iskustvo i koje vam mogu pomoći. Komunicirate sa nekim ko je dosta stariji od vas, ali prema kome osećate istovremeno poštovanje i veliku privlačnost.

JARAC

Nesigurni ste po pitanju jednog dogovora i mislite da ga druga strana neće ispoštovati. Sačekajte da vidite da li će se ovo ostvariti. Neprijatno podsećanje na jednu obavezu koju niste izmirili. Posmatrate osobu koja vam se dopada, pokušavajući da otkrijete da li je privlačite.

VODOLIJA

Možda biste neke svoje reči ili mišljenja mogli da zadržite danas za sebe, jer ćete nepotrebno uneti dozu napetosti i nepoverenja u svoju poslovnu okolinu. Prijaće vam susret sa jednom osobom pored koje možete u potpunosti da se opustite. Moguće je da je to neko koga krijete od svih.

RIBE

Suviše jaka energija tokom ovog dana. Neke ljude smatrate iritantnima, ali ste primorani da ostvarite poslovnu saradnju sa njima. Ovo je naročito naglašeno onima koji se bave privatnim biznisom. Priželjkujete da vidite jednu osobu koja vam uvek unese pozitivnu energiju svojim prisustvom.

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs.