Kod Škorpija se danas bude senzualnost i romantičnost, Vodolije će imati veoma interesantan susret

Dnevni horoskop za utorak 2. april...

.

OVAN

Tokom celog dana ćete osećati veliku napetost, a sve zbog obaveza koje čekaju da ih završite. Krajem dana iscrpljenost i potreba za odmorom. Opterećeni ste razmišljanjima. Nemate mogućnosti za susret sa osobom koju priželjkujete, ali ćete održavati komunikaciju.

BIK

Osećate da informacije koje dobijate nisu istinite ili da ne odgovaraju pravom stanju situacije koja vas interesuje. Pokušavate, ali trenutno ne možete da dokučite šta je po sredi. Misli usmeravate ka nekom ko nije vaš emotivni partner. Ne možete da se oduprete zovu privlačnosti.

BLIZANCI

Ne svidja vam se u kom se pravcu odvija dogovor ili neka poslovna situacija. Od vas se očekuje da pređete preko uslova koji vam ne odgovaraju. Smatrate da ćete biti na gubitku. Ne odgovara vam trenutna situacija između vas i osobe koja vam se dopada, ali ne znate kako da je promenite.

RAK

Sve ide u onom pravcu koji ste i očekivali. Neko od kolega se može otvoreno suprotstavljati vašim predlozima, ali imate podršku od nadređenog. Tokom dana će vam više puta padati na pamet osoba iz prošlosti. Razmišljate da li vredi pokušati ostvariti neki kontakt.

LAV

Imate sreće u dogovorima, jer vas sve vodi ka većem novčanom dobitku. Potrebno je da bolje organizujete obaveze. Shvatate da je potrebno da promenite neke stvari kod sebe, ako želite da se voljena osoba povede vašim primerom. Stalo vam je do stabilnosti vas kao para.

DEVICA

Zastoj koji doživljavate u onome što ste planirali, samo je kratkotrajne prirode. Nema potrebe za nestrpljivošću i potenciranjem na napetim situacijama. Sve će se srediti brže nego što mislite. Osećate izvesnu vrstu nepoverenja kada je voljena osoba u pitanju. Ljubomora je aktivna.

VAGA

Dan odličan za bilo šta što je vezano za lični segment ili za aktivaciju oko poslovnih dogovora. Neko vam dolazi sa predlogom koji će biti teško odbiti. Emotivno ste danas preosetljivi i ne biste trebali da previše lično doživljavate partnerove reči ili postupke.

ŠKORPIJA

Drugima danas delujete tajanstveno. Saradnici ne mogu „pročitati“ o čemu razmišljate i u kom pravcu su usmerena vaša interesovanja. Veliki emotivni poticaj u vama, probuđena senzualnost i romantičnost. Neke stvari se ne usuđujete da kažete voljenoj osobi.

STRELAC

Neke stvari su došle na svoje mesto i sada mnogo objektivnije i jasnije vidite situacije oko kojih ste angažovani. Napravite listu prioriteta, mnogo posla je pred vama. Shvatate da ste zapostavili potrebe voljene osobe i pokušavate da smislite način kako da to ispravite.

JARAC

Obično se prilagođavate drugima i njihovom tempu rada u poslednje vreme. Danas je konačno trenutak da se vaša poslovna okolina prilagodi vama. Dobre radne sposobnosti i aktivnost tokom celog dana. Uz emotivnog partnera se relaksirate i na taj način opuštate od napornih momenata na poslu.

VODOLIJA

I sami shvatate da vam je prisustvo jednog saradnika neophodno, ali ne možete povremeno da podnesete provokacije sa njegove strane. Dosta vam je ubeđivanja sa njim i pravdanja svojih postupaka. Imate intenzivan susret sa jednom osobom zasnovan na seksualnoj privlačnosti.

RIBE

U prvom delu dana dobro raspoloženje, ali nekako kao da nalećete na osobe koje vam konstantno unose nemir. Kako dan bude odmicao i vi ćete postajati sve ćutljiviji i povlačiti se u sebe. Ovome će doprineti i nemogućnost emotivnog partnera da provede više vremena sa vama.

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs.