Za uspeh Vagama je danas neophodna hladnokrvnost i odmerenost, Ribe su ponovo mutne i svaki čas preispituju postupke

Šta vama predviđaju zvezde za danas?

foto: Depositphotos
foto: Depositphotos
.

OVAN

Odličan dan za pokretanje novih saradnji i komunikaciju. Druga strana će pokušavati da vam pronađe greške i ići u neke sitne detalje dogovora, ali vi uspevate da na pravi način predstavite svoje predloge. Pravo je vreme za dogovore sa emotivnim ili bračnim partnerom. Ubedljivi ste.

BIK

Danas imate izvrsnu organizaciju i uspevate da na više strana pokrenete situacije koje su vam važne. Ciljevi su lako dostižni, a u komunikaciji sa drugima lako ostavljate pozitivan i dobar utisak. U razgovoru sa voljenom osobom lako dolazite do zajedničkih ciljeva i dogovora.

BLIZANCI

Vreme je da pokrenete promene kojima težite. Sada možete u poslovnom segmentu lakše da se aktivirate, imate dobre ideje i možete ih prezentovati na pravi način. Voljena osoba je danas naročito dobro raspoložena prema vama i spremna da vas uljuljka i razmazi.

RAK

Danas ćete se napričati za sve pare. Kretanja, sastanci, a telefon verovatno nećete ispuštati iz ruku. Nije to toliko loše, obzirom da možete napraviti neke fine dogovore. Komunikacija teče glatko ne samo u poslovnom, već i u emotivnom segmentu. Mogućnost kratkotrajnog susreta sa simpatijom.

LAV

Jasno mi je da ste opterećeni, ali danas zanemarite i umor i to što ste pod stresom i bacite se na posao. Ovo je jedan od onih dana kada problemi dolaze, a vi ih rešavate više nego uspešno. Neko želi da čuje ideje koje imate. Sa voljenom osobom samo kratkotrajna komunikacija, nemate vremena za više.

DEVICA

Neke će se prilike otvoriti na blic, a vi treba da budete spremni i da odreagujete. Samo sačuvajte prisebnost, budite odmereni i aktivni u dogovorima i nadajte se najboljem. Jedna osoba ostavlja veliki utisak na vas. Zainteresovani ste i priželjkujete više.

VAGA

Ako želite danas da postignete dogovor sa poslovnim saradnikom ili kolegom, moraćete da poradite na svom temperamentu. Samo hladnokrvno, samo odmereno i maksimalno poslovno. Ovo može biti jedna jaka priča, nemojte da je ispustite iz ruku. Podsećanja na prošlost, moguć i kontakt sa nekim bivšim.

ŠKORPIJA

Danas vam idu prilike koje ne treba propustiti. Obećanje posla ili dogovora koje ne može biti realizovano odmah, ali dobijate nagoveštaje skorog pokretanja. Oko ovoga se vredi potruditi. Danas ste naročito intenzivni u komunikaciji sa osobom koja vam se dopada. Želite da je osvojite i ne krijete to.

STRELAC

Vučete odlične poteze u svemu što je vezano za posao. Danas možete uraditi neuobičajeno mnogo, pa se angažujte da ovu podsticajnu energiju i iskoristite. Odredite prioritete i bacite se na ono od čega ćete imati najveću korist. Privukli ste nečiju pažnju i primećujete da se ova osoba „uzmuvala“ oko vas.

JARAC

Ako ste na bilo koji način povezani sa državnim i javnim istitucijama ili morate da uradite nešto vezano za pravosuđe, danas je odličan dan za bilo kakav tip akcije u tom smeru. Vaši planovi se dobro ostvaruju i trenutno ste zadovoljni. Razmišljate da li da se aktivirate prema nekome. Stoji mala nesigurnost.

VODOLIJA

Neke stvari koje su vam zadavale dosta muke uspevate da rešite tokom dana. Ovo ne mora biti striktno vezano za posao, već se može odnositi i na neka lična pitanja. Priželjkujete da se jače povežete sa emotivnim partnerom, jer vam nedostaje nežnost i njegovo prisustvo.

RIBE

Vi kada upadnete u svoje lošije raspoloženje, trebaju vam dani da iz toga izađete. I danas ste mutni, nesigurni, svaki čas preispitujete svoje postupke i razmišljate šta vam budućnost donosi. Izađite, prošetajte, vidite se sa nekim dragim ljudima i odgurnite ovo u stranu. Sve se da srediti.

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs