Astro

Rakovi su danas posebno emotivni i senzualni, Strelčevi da dobro paze pri današnjim dogovorima i pregovorima

A šta za vaš horoskopski znak predviđaju zvezde za danas?

06.02.2019. - 08:29h

OVAN

Osećate veliki podstrek u poslovnom segmentu. Ni sami ne znate odakle vam dolazi inspiracija, ali se jako aktivirate po nekim pitanjima I trudite se da neke nejasne stvari definišete. Ne odustajete od onoga što vam je bitno. Dobra komunikacija I kontakt sa voljenom osobom, susret pun vatre I strasti.

BIK

Jako dobro osećate svoju poslovnu okolinu danas, I ove momente iskoristite da naslutite koje poteze bi druga strana mogla preduzeti I budite korak ispred. Dan kada možete mnogo uraditi za sebe. Potrebno vam je da iskažete svoj puni emotivni potencijal I obasućete voljenu osobu ljubavlju I pažnjom.

BLIZANCI

Danas će vam mnoge stvari biti nejasne, mnogo će se sumnje I konfuzije vrteti oko vas I potrudite se da ne budete naivni I lakomisleni. Dobro sagledajte svaku situaciju I tek onda delujte. Ne zatrčavajte se sa zaključcima niti u poslovnom, niti u emotivnom životu.

RAK

Danas imate pojačanu potrebu da se aktivirate, glava vam je puna planova koje biste želeli da pokrenete što je pre moguće. Ipak, pre novih stvari – završite obaveze kojima je već bilo vreme da budu privedene kraju. Pojačana emotivnost i senzualnost.

LAV

Neke stvari polako dolaze na svoje mesto i vi možete jasnije da sagledate situaciju, iako je još mnogo toga ostalo nedorečeno i nedefinisano. Ipak, svesni ste da ćete uspeti da ostvarite svoje poslovne planove. Imate dobar predosećaj u vezi jedne osobe – dopadate joj se i ona to počinje da pokazuje.

DEVICA

Dobro obratite pažnju na sve ono što govorite ili potpisujete, a biće potrebno voditi računa i o bitnim papirima. Pomalo ste konfuzni I pažnja vam je rasuta, pa je zato oprez neophodan.U emotivnom segmentu se mogu javiti jake emocije prema jednoj osobi.

VAGA

Loši kolegijalni odnosi, ali ne u smislu svađa i tenzije, već će sve nekako ići kroz manipulaciju, kroz provokacije. Ako želite dobro sebi, pokušajte da ne obraćate pažnju na ovo. Zadovoljni ste što ste privukli pažnju jedne osobe koja ne može da prestane da vas zasipa porukama.

ŠKORPIJA

Povlačite prave poteze i ne želite da čekate na druge. Imate dovoljno hrabrosti i odlučnosti i za nešto što drugima izgleda kao nemoguće za ostvariti. Dobijate podršku ili pohvalu od strane nadređene osobe. U emotivnom ste usponu i danas će komunikacija sa osobom koja vam se dopada biti intenzivna.

STRELAC

Pazite u današnjim dogovorima jer možete ugovoriti nešto što je neisplativo ili što nosi veće obaveze nego što trenutno mislite. Dan je dobar isključivo za sve ono vezano za emotivna dešavanja, jer ste podstaknuti na pravi način nekim partnerovim potezima i možete se lakše otvoriti.

JARAC

Pokušavate da ostvarite komunikaciju sa potencijalnim poslovnim saradnikom, ali imate osećaj da vas izbegava. Teško je da danas vaše reči mogu naći put do drugih, zato bi možda bilo bolje da svoje pokušaje odložite za drugi dan. Vodite računa i o nerazumevanju u partnerskim odnosima.

VODOLIJA

Prijatelj želi da vam učini uslugu, a samo bi vam mogao napraviti štetu, jer ne vidi stvari na isti način kao vi. Savet je da se danas pouzdate samo u sebe i da pomoć od strane drugih izbegnete. Bilo bi dobro da se u popodnevnim satima malo osamite sa partnerom, ostanite kod kuće i ne izlazite u provod.

RIBE

Ne obećavajte ono što ne možete ispuniti, a ni ne pouzdajte se u obećanja drugih. Danas, ako ikako možete, samo radite na dnevnoj problematici i obavezama i potisnite sve drugo. Voljenoj osobi možete reći nešto što ne mislite i kasnije će biti teško da te svoje reči i povučete nazad.

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs