Rakovi su danas ranjivi, na ivici da izgovore teške reči, Ribe u fazonu "prvo ja, pa svi ostali "

Kakva nedelja je pred vama?

.

OVAN
Danas je vreme za društvene obaveze ili da ispunite obećanje koje ste dali kolegi, što će vam ispuniti prvu polovinu dana. Pokušavate da jednoj osobi na suptilan način pokažete da ste zainteresovani za više od druženja, ali druga strana ne razume vaše signale. Morate biti otvoreniji I sa većom inicijativom.

BIK
Ono što vas danas u najvećoj meri interesuje su planovi sa voljenom osobom ili izlazak sa nekim koga simpatišete. Dan ćete provesti u dobrom raspoloženju. Čak I šetnja sa partnerom dolazi u obzir, ukoliko vremenske prilike to budu dozvolile. Samo da se ne sedi kod kuće.

BLIZANCI
Jedno je razmišljati o tome kako neke stvari morate da promenite, a potpuno drugo je da se zaista I pokrenete. Da li ćete biti u jednoj ili u drugoj kategoriji to zavisi samo od vas, ali bi bilo šteta ne iskoristiti pozitivnu energiju današnjeg dana. Zato uradite nešto za sebe I promenite stvari u svoju korist.

RAK
Zaista ćete biti nervozni tokom današnjeg dana. Čini vam se da su se svi urotili protiv vas I trude se da vam maksimalno pokvare raspoloženje. Ne dozvolite da vas sitnice izbacuju iz takta, ovaj dan može biti jako lep, ako samo zanemarite svoju potrebu da svima odbrusite. Shvatite, nije baš sve napad na vas.

LAV
Reči osobe koju smatrate prijateljem vam ne prijaju. Niste sigurni kako da reagujete. Ipak, možda je bolje prvo razmisliti I prihvatiti da u svemu rečenom ima dosta istine. Moguće je da ćete od svega pobeći u zagrljaj voljene osobe I tu potražiti svoj mir I spokoj.

DEVICA
Nervozni ste zato što ćete danas potrošiti više od onoga što ste planirali. S jedne strane nije vam žao, jer želite da se provedete dobro sa ljudima koje volite, ali sa druge kalkulišete u svojoj glavi da li ćete imati dovoljno. Trudićete se da drugi ne vide vaša preispitivanja.

VAGA
Porodične relacije I priče u okviru članova vaše familije baš vam I neće prijati. Iako smatrate da su rasprave besmislene I da vas neće dovesti ni do čega, ne možete a da ne kažete svoje mišljenje. Nestrpljivi ste da što pre ovo ostavite iza sebe I vidite se sa prijateljima ili voljenom osobom.

ŠKORPIJA
Jako će vam smetati što svi vas krive I optužuju da ste začetnik rasprava koje će se voditi tokom današnjeg dana. Pa vi ste samo rekli ono što ste mislili I nije vaša krivica što se to drugima ne sviđa. Shvatite,umete prilično nezgodno da ubodete iako smatrate da vaše reči nemaju neku naročitu težinu.

STRELAC
Ako bi svi mogli da vas zaobiđu danas to bi bilo divno. Potrebno vam je da se opustite, želite svoj mir, a drugi ga konstantno kvare time što pokušavaju da vas uvuku u neke priče bez kraja I konca. Ako bude potrebno, pobeći ćete od svih. Da li će vam društvo praviti voljena osoba ili ne, to je već stvar situacije.

JARAC
Mlad Mesec u vašem znaku vam odgovara u potpunosti jer vam donosi dobro raspoloženje. Danas ste inicijator svih zbivanja I samo će od vas zavisiti da li ćete ovo vreme provesti sa porodicom, sa društvom ili sa nekim ko vam je drag. Vi ćete sve isplanirati, njihovo je samo da se prepuste.

VODOLIJA
Nema razloga da budete nezadovoljni dešavanjima, mada ćete danas preispitivati svoje postupke I reakcije drugih iz prethodnih dana. Vašu trenutnu ćutljivost partner može shvatiti pogrešno I pomisliti da je na neki način uticao na to. Opustite se kada ste u društvu voljene osobe.

RIBE
Bitno vam je da ostavite dobar utisak u odnosu sa ljudima sa kojima danas dolazite u kontakt. Moguće je da će danas biti dosta gužve oko vas, ili ćete biti u izlasku ili na nekom većem okupljanju, ali sve ovo vam itekako prija. Danas ste skloni da zapostavite partnera I da više obraćate pažnju na svoje potrebe.

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs