Astro

Rakovi su danas prava zakerala, i Device su previše kritične, dok su Vage inspirisane da šarmiraju…

Ovnovi se možda posreće pa će nastaviti novogodišnje slavlje...
02.01.2019. - 08:30h

OVAN
Možete se pokazati u pravom svetlu u poslovnoj okolini jer ste praktični I na najbolji način reagujete u odnosu sa saradnicima. Zanimljive informacije koje dobijate vezane su za finansijske prilive. U popodnevnim satima možete biti pozvani na neko slavlje ili druženje. Kontakti sa suprotnim polom.

BIK
Prijaju vam nečije pohvale za vaš rad. I pored toga što ćete biti zadovoljni, trudite se da obavite svoje redovne aktivnosti. Osoba koju od skora poznajete se ponaša prijateljski prema vama, ali vi smatrate da krije svoju zainteresovanost. Verovatno ste u pravu.

BLIZANCI
Jako dobro raspoloženje jer shvatate da sve stižete da obavite na vreme. Polako se vraćate u ustaljene poslovne tokove I spremni ste da prionete na obaveze. Dobro je vreme da partnera ili simpatiju iznenadite nekom vašom inicijativom ili postupkom.

RAK
Previše ozbiljno ste shvatili neke obaveze koje imate i pritiskate kolege koje se ponašaju pomalo neodgovorno – još uvek su u prazničnom raspoloženju. I u odnosu sa voljenom osobom možete biti suviše kritični, pa nije ni čudo ako vas druga strana prozove da ste zakeralo.

LAV
Možete sklopiti dobar dogovor ili se uskladiti sa osobom koja vam je poslovno bitna. Vrlo samopouzdano nastupate, tako da ovo vreme iskoristite I da se pokrenete prema nekom sa kim želite da ostvarite jaču komunikaciju. Delujete ubedljivo I harizmatično u odnosima sa suprotnim polom.

DEVICA
Neko vam danas može pokvariti raspoloženje ukoliko ne bude poštovao ono što ste se dogovorili u prethodnim danima. Možete biti suviše kritični prema osobama sa kojima radite. Potrudite se da ovo ne prenesete u odnose sa voljenom osobom ili prijateljima.

VAGA
Neko vas svojim rečima može pokolebati I učiniti da se zapitate da li radite stvari na pravi način. Previše doživljavate sve lično. Kontakti sa novim ljudima danas mogu biti posebno inspirativni, a vi u dovoljnoj meri šarmantni da ostavite jako dobar utisak.

ŠKORPIJA
Neko sa kim poslovno sarađujete vam se jako dopada I trudite se da se to ne odrazi na vaše ponašanje I profesionalnost. Ipak, nećete moći da odolite a da povremeno u razgovoru ne ubacite neku duhovitu upadicu. Druga strana pozitivno reaguje I vrlo ste zadovoljni vašom komunikacijom.

STRELAC
Strpljivo ste čekali pravi momenat da nastupite sa svojim predlogom I smatrate da je danas pravo vreme za to. Prezentujte ideju koju imate, jer je verovatno da ćete naići na dobar prijem. Emotivno ste vrlo zadovoljni I ispoljićete svoje dobro raspoloženje u kontaktu sa voljenom osobom.

JARAC
Neko od kolega smatra da preterujete u kritičnosti I zahtevima. Ne smatrate da su primedbe na mestu jer vaša ponašanja I postupci prema obavezama prate ono što savetujete I drugima. Nemojte biti suviše kruti u odnosu sa voljenom osobom, jer ona ne posmatra stvari na način kao I vi.

VODOLIJA
Smatrate da imate pravo da pričate o svojim uspesima I ne razumete zašto to nekim osobama smeta. U redu je sebe staviti na prvo mesto u poslovnim relacijama, ali u odnosu sa voljenom osobom to će teško proći. Radije pokažite osećanja umesto što pričate.

RIBE
Poslovne obaveze ćete više odrađivati nego se istinski uključivati u njih. Mnogo vam je trenutno bitnije da razmislite o nečijem pozivu za druženje ili izlazak. Preispitujete svaku reč te osobe, tražeći skrivene signale da joj se dopadate I da je zainteresovana za vas. Slobodno se opustite I prihvatite druženje.

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs