Rakovima je danas moguć finansijski priliv, Lavovima zagarantovana uživancija i opuštenost sa partnerom.

Šta zvezde predviđaju vama u ovom danu?

.

OVAN

Nemojte žaliti snaga I truda, jer je dan više nego dobar da postignete ono što želite. Danas neke vanredno dobre prilike mogu da se pojave. Vi sami ste u fenomenalnom raspoloženju I ovo prenesite u sve odnose koji su vam bitni, jer možete završiti ili pokrenuti sve ono što želite.

BIK

Bitan poslovni projekat, bitan susret sa autoritativnom I moćnom osobom može da promeni dosta toga. Energija ovog dana je jako dobra I imaćete osećaj kao da ste blizu da skinete teret sa leđa. Značajna dešavanja na emotivnom planu – novo poznanstvo I osoba koja ulazi u vaš ljubavni život na velika vrata.

BLIZANCI

Dan pred vama može otvoriti novo poslovno razdoblje ili pokrenuti bitna pitanja oko kojih ste već duže vreme angažovani. Danas možete dobiti I odobravanje od šefova ili čak promenu radnog mesta na bolje. Dobro se osećate I to lako ispoljavate u odnosu sa voljenom osobom.

RAK

Dobre prilike tokom današnjeg dana, a Rakovi se mogu čak radovati I finansijskom prilivu. Jedna osoba koju dugo niste videli pokušava da ugovori susret sa vama. Ukoliko je ovo vezano za posao, pristanite, jer vam može doneti jako zanimljivu ponudu. Osećate dobro raspoloženje u kontaktu sa voljenom osobom.

LAV

Odličan poslovni dan je pred vama. Moguće je da do vas danas dođu informacije o vašem napredovanju ili promociji ili da makar dobijete neku formu odobravanja od strane nadređenih osoba. Danas je zagarantovana uživancija I opuštenost sa partnerom.

DEVICA

Pustite da se situacije nameštaju same od sebe, a vi samo pratite I prilagođavajte se. Konačno ćete uspeti da naplatite sav trud iz prethodnog perioda I da napravite neke značajne pomake na bolje. Bićete odlično raspoloženi u kontaktu sa voljenom osobom. Vreme je da se budi romantika…..

VAGA

Velika pomoć I podrška stiže za vas. Promene na poslovnom planu dolaze I sigurno je da su u vašu korist. Možete dobiti, ako ništa drugo, ponudu ili obećanje za koje ste sto posto sigurni da će biti ispunjeno. Vagama danas stoje mogućnosti značajnog, novog emotivnog poznanstva. Osvajate svojim šarmom.

ŠKORPIJA

Konačno dolazite do onoga što ste želeli, za šta ste se borili, trudili, istrajavali. Uopšte nije važno šta je to – da li je to veća suma novca, posao, neka ponuda, dogovor, ili pak osoba koja vam se dopada. Bitno je da ćete vi uspeti da u toku dana ostvarite svoje ciljeve. Vredelo je čekanja, zar ne?

STRELAC

Jedna velika podsticajna energija I jake mogućnosti da okrenete poslovne okolnosti u svoju korist. Dobićete priliku da se dokažete. U emotivnim odnosima ovo je takođe važan trenutak jer danas može doći do susreta ili sa nekim novim ili sa osobom koju već duže vreme pokušavate da osvojite.

JARAC

Kao I uvek, I danas dajete svoj maksimum. Razlika u odnosu na prethodne dane jeste što odmah vidite rezultate. I vama stoji mogućnost finansijskih priliva I to u većem obimu. Sa emotivnim partnerom danas možete konačno doći do onoga što želite. Stvari su tačno na onom mestu na kojem trebaju da budu.

VODOLIJA

Ne žalite truda što se poslovnih obaveza tiče, jer vas posmatraju osobe koje mogu dosta uticati na neke promene kod vas. Zapaženi ste, vaše ideje mogu naći put do zainteresovanih I pred vama je jedan dobar dan. I u emotivnom segmentu bićete zadovoljni, pogotovo što možete osvojiti nekog ko vam je zanimljiv.

RIBE

Danas je vreme da promenite ili pokrenete nešto na bolje. Dobićete jak podstrek, jaku energiju, sa kojom ćete biti nezaustavljivi. Nemojte čekati ni odlagati, sada je pravo vreme za sve. Angažujte se I oko osobe koju pokušavate da osvojite jer ne postoje šanse za neuspeh. Dobar I podsticajan dan.

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs