Astro

Subota je, Ribe upadaju u zamku“tajnog flerta”, Vage na udaru nepoželjnog udvarača

Iako vikend tek počinje, Device biraju osamu…
01.12.2018. - 09:23h

OVAN
Sa nestrpljenjem očekujete odgovor od jednog poslovnog saradnika, ali nemojte biti razočarani ako ne uspete u onome što ste nameravali. Biće prilike u nekom drugom periodu. Partner je raspoložen za kućnu varijantu, dok biste vi pre da izađete negde zajedno.

BIK
Vreme je da se posvetite nekim obavezama, ali ni malo niste raspoloženi za posao. U nekom ste statičnom, letargičnom stanju i najradije biste se izvalili i odremali tokom celog dana. Kao za baksuz, i partner ima neke stvari koje mora obaviti pa neće imati ko da vas animira i oraspoloži.

BLIZANCI
Dobro je što su vam poslednjeg radnog dana pale na pamet neke obaveze koje ste trebali već odavno da završite. No, vodite se principom – bolje ikad nego nikad, i spremate se da prionete na posao. Nemojte biti iznenađeni ako dobijete kritiku od strane poslovnog saradnika. To vam neće pokvariti raspoloženje...

RAK
Danas ste u kontaktu sa izuzetno napornim ljudima koji vam u potpunosti oduzimaju energiju. No, neophodni su vam I pokušavate da se uskladite sa njima. Ni u kontaktu sa partnerom nećete uspeti da se oraspoložite kako treba. Muče vas neka razmišljanja.

LAV
Hladna rešenost – ovo je najpribližniji opis vašeg stanja u poslovnom segmentu danas. Ono što morate rešiti, to ćete i rešiti, mada nećete biti u fenomenalnom raspoloženju. U emotivnom segmentu sleduje vam susret sa bivšim partnerom. Ne znate šta ovde možete da očekujete.

DEVICA
Jedna porodična obaveza ili zaokupiranost problemom nekog od članova familije, neće vam dozvoliti da u potpunosti budete usredsređeni na svoje obaveze. U priličnoj meri ćete otaljavati posao i jedva čekati da se zaputite put kuće. Radije ste raspoloženi za samoću nego za emotivnog partnera.

VAGA
Muče vas problemi oko nekog poslovnog dogovora, ali ne znate na koji način ćete to rešiti. Previše se opterećujete nečim na šta trenutno ne možete uticati. Pustite da se stvari razreše same od sebe. Prilično vam je opterećujuća komunikacija sa jednom osobom. Ne prija vam njeno udvaranje.

ŠKORPIJA
Neke neprijatne poslovne obaveze su na dnevnom redu. Niste raspoloženi za posao, ali shvatate da ne smete ovo ostaviti za neki od narednih dana. Naglašena je odgovornost. Planovi sa voljenom osobom verovatno neće moći da budu ostvareni. Oboje ste prezauzeti svojim obavezama.

STRELAC
I vi biste danas najradije pobegli od svih obaveza što dalje možete. No, mašta i stvarnost nisu jedno te isto, pa ćete svakako morati da odradite ono na šta ste se obavezali. Emotivni partner vam je potreban više nego što to želite da priznate. Osećate se emotivno nesigurno.

JARAC
Sigurno je da će vas tokom dana više puta obuzeti neke crne misli i loše raspoloženje. Pokušajte da ih odgurnete od sebe, jer suštinskih nikakvih razloga za brigu nemate. Ovo je samo blagi energetski pad, verovatno prouzrokovan umorom i napetošću iz prethodnih dana.

VODOLIJA
Danas vam novac lako klizi iz džepova, pa bi bilo dobro kada biste umeli da se zaustavite pre nego što u potpunosti opustošite i novčanik i kreditne kartice. No, zato će vas obradovati neki sitan poklon od strane ukućana ili dece, a voljena osoba će imati pregršt lepih reči za vas.

RIBE
Danas vam raspoloženje i neće biti bajno, jer ćete biti okupirani prošlošću i razmišljati o greškama i propustima koje ste napravili. Ne dozvolite da vam ovo odvlači energiju, pogotovo ne da vam smeta prilikom dnevnih obaveza. Mogućnost za tajno flertovanje...

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs