Astro

Blizanci, prespavajte prvi deo dana; Device, spremite se za akciju!

Nedelja je, nekima će ovaj dan doneti zasluženi odmor, a neki će morati da dobro da zasuču rukave!
04.11.2018. - 08:00h

OVAN
U prvom delu dana ćete imati osećaj da nekako teško izlazite na kraj sa svim situacijama. Energija će se promeniti u popodnevnim satima, kada ćete se osećati mnogo bolje i podsticajnije, spremno da budete u pokretu i okruženi nekim dragim osobama. Ići ćete u centar dešavanja, prija vam okruženost ljudima.

BIK
Danas ćete u toku prepodneva rezimirati sve ono što ste postigli u prethodnoj nedelji. Niste nezadovoljni, ali ćete smišljati načine da neke stvari promenite i poboljšate. Danas povremeno varnice u komunikaciji sa voljenom osobom, naročito ako vam ona bude prebacivala flertovanje.

BLIZANCI
Burna radna nedelja je iza vas, malo ste premoreni, a teško je da ćete danas imati nekih velikih mogućnosti da se odmorite i opustite. Ili ste nekome dali obećanje ili imate društvenu obavezu koju morate ispuniti. Nećete u početku biti dobro raspoloženi, ali kako dan bude odmicao – sve ste bolje.

RAK
Prepodne vam je prilično mirno, doduše pomalo statično, ali to će vam odgovarati pošto vam je potrebno da se opustite. Učinite danas nešto za sebe, odmorite se dobro, jer mi se čini da ćete u večernjim satima opet biti u nekoj „akciji“ moguće sa voljenom osobom ili simpatijom.

LAV
Danas ćete moći da se posvetite malo više sebi, ali i svojim ukućanima. Doduše, prilično ste iscrpljeni, pa će vam odgovarati jedna mirna i opuštena atmosfera. Napunićete se pozitivne energije taman dovoljno da u popodnevnim satima možete da ostvarite jedan sastanak koji vam je vrlo zanimljiv.

DEVICA
U toku prepodnevnih sati očekuje vas malo veća gužva i obaveze koje niste planirali. Taman ćete misliti da ćete morati da jurcate ceo dan, ali će vas popodne ipak razuveriti. Tada je itekako moguće da se posvetite ukućanima, porodici, ali i svom odmoru.

VAGA
Ako kažemo da ste danas rešili da se opustite i posvetite samo sebi, to verovatno kod vas znači da ćete potrošiti veću sumu novca, jer je za vas trenutno najbolji način za tako nešto – kupovina i izlazak sa prijateljima. No, evidentno je da je pred vama jedan lep i podsticajan dan za sve.

ŠKORPIJA
Pred vama je savršen dan za sve, a naročito za posvećenost sebi. Nekako ste tokom prethodne nedelje sebe i svoje potrebe potiskivali u drugi plan, a sada shvatate da vam je itekako potrebno da se opustite. Verovatno ćete se povući u kuću, čitati, odmarati se, baviti nekim sitnim poslićima.

STRELAC
I vi ćete u toku prepodneva biti okupirani nekim obavezama i smatrati da nećete uspeti da pronađete vremena da udovoljite sebi i izađete negde sa društvom ili sa voljenom osobom. Ipak popodne donosi dobre mogućnosti baš za tako nešto, jer ćete biti puni energije i spremni na akciju.

JARAC
Danas predstavljate šarmantno, zanimljivo i podsticajno društvo i više osoba će poželeti da bude u kontaktu sa vama. Ipak, vi ste nekako najviše raspoloženi za najbliskije prijatelje ili za voljenu osobu i njima ćete posvetiti najveći deo svog vremena. Odlično raspoloženje.

VODOLIJA
Danas sve polako, sve natenane. Daćete sebi vremena da se odmorite, naspavate, protežete u krevetu koliko god to budete mogli. Tako opušteni spremni ste prvenstveno za izlazak ili za druženje sa prijateljima. A možda i neki šoping padne kao opcija.

RIBE
Vaši su planovi za današnji dan više nego dobri, ali u prepodnevnim satima ćete morati malo da se ubrzate ukoliko imate nameru da ih sve i ostvarite. Nemojte smetnuti sa uma da će popodne doneti neke nepredviđene situacije, pa ćete se odjednom naći u žurbi.

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs