Astro

S Blizancima komunicirajte, Rakovima ulivajte sigurnost, sigurno će vas zavoleti...

Svaki znak ima karakterističan odnos prema ljubavi. Ovo je ono što vam astrologija preporučuje kao putokaze u iskazivanju najvažnijih emotivnih stanja za svaki znak.

09.05.2020. - 19:00h

Rak

Rakovi ne samo da žele da budu zaštićeni, nego i da osete da sami štite partnera. To stvara sigurnost unutar koje može da raste ljubav. Vernost, zaštita i potpun osećaj sigurnosti u zagrljaju voljene osobe najprijatniji je osećaj za Raka.

Lav

Lav mora da se oseća nesputano i slobodno kako bi mogao da bude nežan, iskren i posebno razigran. Zamislite laviće kako se igraju i valjaju zajedno. Dečja razigranost Lavovima je važna stvar. Iz toga proizlazi strast, ali i ona je onda na drugom mestu.

Devica

Iskrena dobrota - to je ono što treba Devicama. Njihov partner ili partnerka moraju da pokažu dobrotu, kao i spremnost da pomažu. Kad vide osobu koju vole da je nežna prema slabijima od sebe, mlađima, osobama s poteškoćama ili životinjama, to će sigurno osvojiti njihovo srce.

Vaga

Na svetu možda nedostaje mira i sklada, ali to je ono što Vagama nužno treba u životu. Njihov partner ili partnerka moraju biti prilagodljivi i da što manje prave probleme. Vage izuzetno cene svaki pokušaj i trud i onda opraštaju sve greške.

Škorpija

Bez iskrenosti i poštenja Škorpije se osećaju šuplje, isprazno i izdano. Fantastičan seks je takođe nešto što im je jako važno, kao i to da mogu sačuvati po koju tajnu i ne trubiti naokolo baš sve o sebi. To je sve usputno, najvažnija im je otvorena i iskrena veza.