Astro

Erotske vrline i mane horoskopskih znakova: Lav egzibicionista, Devica traži savršenstvo i u krevetu, Blizanci maštoviti

Kada prihvatite njihove vrline, onda morate i mane.

22.06.2019. - 20:00h
foto: Depositphotos/fizkes

Ovan je pravi partner za ljubitelje žestokog seksa, a kako mu je seks vrlo važan u životu, Ovan je strastven i otvoren - reći će vam šta želi i potrudiće se da ispuni vaše želje.

Bik je pravi hedonista koji iskreno uživa u seksu, pa su za njega već i seksualne aluzije i igrice predigra, ali im je i prava predigra izuzetno važna za ukupni doživljaj prirodnog, opuštenog seksa s gromoglasnim orgazmom na kraju.

Blizanci su izuzetno maštoviti i seks s njima je uvek eksperimet, obožavaju raznovrsnost i uvek, ali uvek ostave sjajan utisak na partnera.

Rak obožava romantično zavođenje, a kako je veliki emotivac, retko će se upustiti u seks s osobom prema kojoj ne oseća ništa. Rak je nežan i pažljiv ljubavnik koji će uraditi sve što treba kako bi zadovoljio partnera.

Lav će u krevetu uraditi sve samo da bi dobio pohvale, što ga svrstava u egzibicioniste, ali zato seks s Lavom nikad nije dosadan, u to možete biti sigurni.

Devica u svemu traži savršenstvo, pa tako i u krevetu. Zahtevan je seksualni partner, ali glavne vrline su potpuna nesebičnost i strast za zadovoljavanje partnera.

Vaga će vam uvek pružiti senzualan i nežan seks, obožava da zavodi i seks joj je povezan s ljubavlju.

Škorpija voli da uživa u seksu, zato i ima reputaciju vrhunskog ljubavnika, a shvata seks vrlo ozbiljno i ne zanimaju je veze za jednu noć.

Strelac seks vidi kao zabavu, što je zapravo sjajno, jer će kod njega sve biti ludo, od predigre pa do samog seksa.

Jarac izgleda prilično aseksualno, ali to je velika varka, iza tog hladnog lica zapravo se skriva pravi vulkan strasti i seksualne veštine koja će vas oboriti s nogu.

Vodolija je nepredvidljiva u svemu, pa tako i u seksu. Od nje možete očekivati samo neočekivano i nekonvencionalno, ali uvek ludo i dobro.

Ribe su zahvalni ljubavnici koji će uvek raditi ono što partner želi, emotivne su pa će se uvek lako prilagoditi.

Izvor: superzena.b92.net