Astro

Pronađite idealnog astro partnera za seksi igrice! Za Ovna Lav, za Devicu Bik, a za ostale...

Teško da se na osnovu horoskopa donose neke važne ljubavne odluke, ali činjenica je da s nekim znakovima imamo bolju energiju i pritom mislimo na onu seksualnu. Ako ste u potrazi za partnerom, nije na odmet proveriti šta kažu zvezde.
03.08.2018. - 18:30h
Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

OVAN
Asertivni i pomalo agresivni, Ovnovi traže pobedu. Češće su lovci, nego lovine, a za svoja seksualne performanse traže trenutnu potvrdu. Ne zamaraju se emotivnim igricama, a u trenucima nežnosti vole masiranje glave.
Najbolji spoj: Lav, Vaga, Devica, Škorpija


BIK
Više senzualni, nego seksualni, Bikovima je predigra s puno mirisa, zvukova i dodira skoro važnija od samog vođenja ljubavi. Nisu od onih koji traže seks, izbegavaju avanture za jednu noć i radije čekaju da neko pronađe njih.
Najbolji spoj: Škorpija, Rak, Devica, Jarac

BLIZANCI
Opušteni su i širokih vidika. Vole seks na neuobičajenim mestima, začinjen s puno eksplicitnih rečenica. Blizanci su skloni flertu, uvek u potrazi za nečim novim. Za njih je seks zabava pa se najbolje slažu s partnerima koji su maštoviti u krevetu.
Najbolji spoj: Ovan, Blizanci, Strelac, Vodolija

RAK
Kreativni su i senzualni, vole zavođenje. Rakovi su izrazito intuitivni i najčešće znaju što godi njihovom partneru. Seks je za njih prepun ljubavi i požude, a kako su izraziti gurmani, predigra s rakom često uključuje hranu.
Najbolji spoj: Bik, Lav, Jarac, Ribe

Škorpije će pre biti same nego u lošoj vezi, dok će Device prvo očarati intelekt a tek onda fizički izgled...

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

LAV
Izrazito izraženog libida, u potrazi za seksualnim partnerom lavovi se najčešće oslanjaju na svoj neodoljivi šarm. Uvek su dobro društvo, vole zadovoljiti, ali i biti zadovoljeni. U krevetu su strastveni i traže stalnu potvrdu. Obožavaju zavođenje i predigru, a posebno su osetljivi na leđa.
Najbolji spoj: Škorpija, Ovan, Strelac, Lav

DEVICA
Device su daleko od nevinašaca. Seksualne su i senzualne. Obožavaju dodirivanje, duga ljubljenja i nežne masaže. Oko seksa ne dižu buku, nego se oslanjaju na osećaj.
Najbolji spoj: Bik, Vaga, Ribe, Jarac

VAGA
Najprofinjenija od svih horoskopskih znakova, Vaga ima nepogrešiv ukus, ali je nežna i osetljiva. Zato je za njih seks prvenstveno stimulacija na mentalnom nivou. Nisu imuni na flert, obožavaju seksi scenografiju, fino rublje i dobro odabranu muziku.
Najbolji spoj: Ovan, Blizanci, Lav, Strelac

ŠKORPIJA
Izrazito su seksualni. Vođenje ljubavi kod njih je gotovo uvek protkano dramom i uzbuđenjem. Vole igre moći, a zbog jako izraženog libida i jakih emocija, često zanemaruju vlastite potrebe.
Najbolji spoj: Bik, Lav, Škorpija, Riba

Otkrijte iza kog horoskopskog znaka se krije LJUBOMORA

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

STRELAC
U krevetu su šarmantni, nežni i pažljivi. Svakodnevni seks im može brzo dosaditi pa od partnera uvek traže da budu spontani. Slobodne Strelce često prati glas da su pomalo promiskuitetni, a u vezama takođe vole određenu dozu slobode kako bi mogli isprobavati nove stvari.
Najbolji spoj: Lav, Ovan, Blizanci, Vodolija

JARAC
Baš kao i Škorpije, Jarčevi su istovremeno seksualni i senzualni. Kako biste ih uzbudili, nije potrebno ništa previše komplikovano. Ipak, noge i kolena su im osetljiviji od ostatka tela. Ne vole da ih se pažnjom, poljupcima i zagrljajima obasipa u javnosti, ali zato u krevetu itekako očekuju pohvalu.

Najbolji spoj: Rak, Bik, Jarac, Devica

VODOLIJE
Smatraju da su najamanje konvencionalne od svih horoskopskih znakova u svim segmentima života. Obožavaju da ih zavode, ali ipak vole zadržati nešto vlastite moći. Ako su na istom mentalnom nivou s partnerom, u krevetu će biti maksimalno entuzijastični i maštoviti. Najbolji spoj: Blizanci, Vodolije, Strelac, Devica

Pratite nas i na Viberu!

RIBE
Ribe se slažu s najrazličitijim vrstama ljudi i nemaju problem s privlačenjem pažnje. U krevetu su romantični i zaigrani. Osvojićete ih maštovitom tehnikom. Više vole zadovoljiti, nego biti zadovoljeni.
Najbolji spoj: Škorpija, Rak, Devica i Vaga

Izvor: zadovoljna.hr