Sport

Koeljo - prva želja Partizana

Partizan nije završio sa pojačavanjem odbrane za proleće. Spotski direktor Albert Nađ želi da dovede defanzivca Brage.
16.01.2014. - 13:52h

Crnobeli su već kontaktirali portugalski tim kako bi pokušali na pozajmicu da dovedu 28-godišnjeg štopera Nuna Andrea Koelja, koji je svojevremeno bio član Porta i Sportinga.

"Koeljo je u ovom trenutku broj 1 na našoj listi prioriteta u defanzivnoj liniji. Pregovaramo sa Bragom, razmatramo model pozajmice, ali još nema dogovora. Ne žurimo", rekao je Nađ za list "Sport".

Koeljo je ove sezone odigrao 16 utakmica za Bragu, sa kojom Partizan ima dobro saradnju nakon što je prošlog leta iz Humske u Portugal stigao bek Aleksandar Miljković.

Srpski šampion je tokom januara doveo Miroslava Vulićevića i Branislava Trajkovića iz Vojvodine da pojačaju odbranu, kao slobodan igrač stigao je zadnji vezni Nikola Drinčić, dok će napad pojačao Petar Škuletić, koji je takođe stigao iz Novog Sada.

Crno-beli su u ponedeljak počeli pripreme za proleće, do 21. januara su u Beogradu, a potom će deset dana raditi u Antaliji, u koju će se nakon kratke pauze u prestonici ponovo vratiti 5. februara na dvonedeljni nastavak priprema.

Na startu drugog dela sezone Partizan će gostovati Novom Pazaru 23. februara.