Uništio kola jureći kriminalca, sugrađani mu nadoknadili štetu!

Kada biste videli da neko već drugi put juri kroz park pun dece koja se igraju, šta biste uradili?

.

Kada je jedan četrnaestogodišnjak bežeći od policije svojim automobilom prošao kroz ceo park pun dece koja su se igrala u njemu, Brendi Rouli krenuo je u akciju. Kada je tinejdžer i drugi put prošao kroz park, Brendi nije želeo da dozvoli da se to desi i treći put, jer ukoliko su prva dva puta posetioci parka ostali nepovređeni, ne znači da bi se to desilo i treći put.

Brendi je brzo ušao u svoj automobil Dodge Ram 2500 i krenuo ka ulazu u park u nameri da kriminalca zaustavi. I u tome je uspeo. On je tinejdžeru preprečio put i zaustavio njegovo divljanje.

Brendi osiguranje nije želelo da pokrije štetu, ali se našao neko ko je želeo!

Prvo je Brajan Elison u vestima video šta se dogodilo i kontaktirao Brendija i ponudio mu da mu popravi štetu koja je procenjena na 7.500 dolara. A onda je javilo još ljudi iz grada nudeći svoje usluge.

Na kraju, u Brendijev džip je uloženo 15.000 dolara, gotovo duplo nego što je trebalo. Tako da su mu ugradili turbine, diferencijal, specijalan sistem pročišćavanja goriva i mnoge druge stvari. Brendi je na kraju dobio mnogo više zahvaljujući svom humanom delu.

Ali kako on kaže, nije stvar samo u popravci i velikodušnosti već pre svega u podršci njegovih sugrađana...