Hoće li Bred Pit uspeti da zaustavi II svetski rat?

Ovih dana na ulicama našeg glavnog grada možemo da vidimo defilee veličanstvene vojne tehnike povodom predstojeće vojne parade kojom se proslavlja oslobođenje Beograda od okupatora 1945. Tenkovi, avioni i borbena kola kao da su postali svakodnevica stanovnika Beograda u najpozitivnijem smislu. Postoji jedan tenk koji je toliko poznat da je po njemu snimljen film, a vozi ga čuveni Bred Pit...

.

Ukoro će biti predstavljen film u kome jedan tenk igra glavnu ulogu u borbi protiv svetskog zla. Novi film „BES” (Fury) donosi Vam drugi svetski rat u svoj njegovoj surovosti i svom njegovom junaštvu. Snimljen prema istinitoj priči i u režiji Dejvida Ajera ovaj napeti ratni film prikazuje poslednje mesece II svetskog rata.

“BES” je "M4A3E Sherman" tenk kojim upravlja narednik Wardadi (Bred Pit), iskusni američki vojnik koji nakon borbi u Africi dolazi u Evropu. Aprila 1945. saveznici napreduju ka oslobodjenju teritorija od nacističke čizme. Jedan od najvažnijih zadataka poveren je Wardadiju. Zajedno sa nekolicinom mladih vojnika njegova oklopna jedinica pokušaće nemoguće - probiti se do glavnog nacističkog štaba i time možda okončati najsuroviji sukob u istoriji čovečanstva.

Pogledajte delić ovog ostvarenja:

.

Film "Bes" gledaćemo u domaćim bioskopima od 23. oktobra.

Pratite Exkluziv i na Fejsbuku!