Info

Stefanov deka za Prvu: Kao da vam je neko odvalio pola srca

Na Karaburmi gde je 18. jula vozač na pešačkom prelazu kolima udario Stefana (9), oca i brata Luku, svakoga dana protestuju porodica, prijatelji i građani.

30.07.2021. - 11:15h
Deda nastradalog dečaka
Deda nastradalog dečakafoto: Printscreen/PrvaTV

Deda nastradalog devetogodišnjeg dečaka, Slobodan Balić, kazao je za TV Prva da je mali Luka operisan i da je kod kuće. Naveo je da su roditelji rekli mališanu da je izgubio brata, ali navodi da nije još svestan.

"Nije svestan... Ma, da nema ovih ljudi, šta da vam kažem, teško. Kao da vam je neko odvalio pola srca. Imam još Andreja i Luku. Izgubio sam suprugu, nema ni godinu dana", rekao je Stefanov deda.

Kazao je da se porodici niko nije obratio od policije. Na pitanje šta očekuje, on je istakao da se osumnjičeni adekvatno kazni.

"Kada su ih odveli na Urgentni centar, oni Mihajlu (ocu dečaka) nisu ni uzeli ni izjavu... Zvao me je Luka da ga obiđem, nisam mogao... Počeću da plačem", kazao je Slobodan Balić.

Prijatelj porodice Jelena Milosavljević kaže da je osumnjičeni od ranije poznat policiji i da živi na Karaburmi.

"Nije smeo da se nađe za volanom", kazala je ona.

Milosavljević je kazala da protesti nisu organizovani i ne zna do kada će protesti trajati, dodavši da im se niko od nadležnih nije obratio.

Izvor: Prva TV, B92.net