Rade punim kapacitetom da možemo ostati u kući - uz šoljicu domaće kafe za dobro jutro

Kafa Dobro jutro doo usred situacije izazvane pandemijom koronavirusa ne zapostavlja želje potrošača.

foto: b92.net
foto: b92.net
.

Kako bismo lakše ispoštovali savete stručnih ljudi, a opet bili ispunjeni pozitivnom energijom koja nam je u ovom periodu svima neophodna i sve ovo lakše prebrodili, potrebno nam je uživanje u malim stvarima.

Za to je dovoljno da pristavite džezvu prave domaće Dobro jutro kafe. Razgovori sa vašim najmilijima bolji su uz šoljicu prave domaće kafe.

Kako bi sve to omogućili Kafa dobro jutro DOO radi punim kapacitetom.

foto: b92.net
foto: b92.net
.

Najbitnije je sačuvati pozitivan, zdrav i vedar duh, ispoštovati savete struke i "ostati u kući".

Pored brige o svojim potrošačima akcenat smo stavili i na naše zaposlene. Obezbedili smo bezbedan prevoz kao i bezbedan rad, jer se poštuju sve mere zaštite radnika.

Zajedno smo naučili koliko je bitno da vodimo brigu jedni o drugima, našli smo način da ostanemo smireni i pored svega zadržali dobro raspoloženje i osmeh uz dodatni motiv da svojim potrošačima ne uskraćujemo omiljene rituale ispijanja prave domaće Dobro jutro kafe.

Donacije sugrađanima

Kada su u pitanju naši najdisciplinovaniji sugrađani koji su ostali u svojim domovima Kafa dobro jutro je gestom darivanja kafe pokazala koliko je bitno biti human i kako zajedno možemo ublažiti trenutnu situaciju u kojoj se nalazimo. Takođe smo uz penzionere koji daju ogromnu podršku borbi protiv virusa tako što poštuju zabranu kretanja, pa smo i mi učestvovali u donacijama za pakete.

foto: b92.net
foto: b92.net
.