Info

Automobil uleteo u kolonu dece na Divčibarama, jedno dete stradalo

Jedan dečak je poginuo, a dva mališana su povređena kada je automobil "tojota" na Divčibarama naleteo na kolonu dece, javlja dopisnik RTS-a.
12.06.2018. - 12:58h

Saobraćajna nesreća dogodila se na Divčibarima kod hotela "Pepa" kada je automobil "tojota" udario u grupu dece koja su prelazila ulicu. Desetogodišnji dečak, učenik trećeg razreda, preminuo je na licu mesta.

U nesreći je povređeno još dvoje dece i njima se lekarska pomoć ukazuje u Valjevu.

Kako RTS saznaje, sva deca su iz Subotice i bila su na rekreativnoj nastavi. Danas je trebalo da putuju kući.

"Blic" piše da se nesreća dogodila u 10.15 i da je preminuo dečak A.D. dok su povređene dve devojčice T. S. (10) i V. T. (10), na sreću lakše.

Prema saznanjima "Blica", kolona učenika organizovano je prelazila ulicu, a vozilo "tojota" kojim je upravljao V. V. kretalo se iz pravca Kaone ka centru Divčibara. Automobil se nije zaustavio, već je prešao na levu stranu i na trotoaru udario u grupu dece.

Vozilo je naletelo na decu u trenutku kada je već više od pola kolone prešno na drugu stranu Valjevske ulice u neposrednoj blizini hotela "Pepa" gde su deca bila smeštena. Automobil koji je usmrtio jedno i povredio još dvoje dece je beogradskih registarskih oznaka.

Uviđaj je u toku.

Izvor: rts