Zvezdu serije "Igra sudbine" NAPALI da FOTOŠOPIRA FOTKE, a evo šta je ona odgovorila HEJTERIMA!

Glumica je popularnost stekla još 90-ih, glumeći u serijama "Bolji život" i "Žigina dinastija".

Lidija Vukićević, foto: video_media_lib
Lidija Vukićević, foto: video_media_lib
.

Lidija Vukićević iza sebe ima bogatu karijeru. Popularnost je stekla ulogom Violete Viki Popadić u seriji "Bolji život", dok je publika trenutno može gledati u seriji "Igra sudbine" u ulozi kontroverzne ministarke.

Važi za jednu od najzgodnijih glumica na našim prostorima, a svoje fanove Lidija često ume na Instagramu da počasti fotografijama u provokativnom izdanju. Međutim, uvek se ispod fotografija nađe i poneki negativan komentar kako glumica koristi program za obradu fotografija.

"Najvažnije je kako izgledate u prirodi, meni je to reper. Ko god da me je video u prirodi, svi mi kažu da bolje izgledam uživo. Očigledno je da ne znam da radim u fotošopu, uradim ja tu nešto, malo ofarbam sliku i slično, ali ne menjam sebe potpuno. Uvek me hvale u prirodi i to je mnogo bitnije. Inače sam osoba koju zaista ne dotiču negativni komentari. Ti što nemaju šta da rade, sede kod kuće i komentarišu, apsolutno me ne zanimaju. Jedna sam od retkih osoba koja je prošla kroz život netaknuta hejterima, ne može niko da me poremeti jer sam svesna sebe", ističe Lidija, te dodaje:

Lidija Vukićević i Luka Raco, foto: Prva TV
Lidija Vukićević i Luka Raco, foto: Prva TV
.

" Ima tih komentara „kako možeš da obučeš kupaći u 58.j godini”, pa obuci ga i ti. Prema mom mišljenju, možeš da imaš 200 kila i da obučeš helanke, uvek dajem primat kako se osećaš tako treba da se i oblačiš, ne gledam shodno godinama, već prilikama gde se ide. Ne treba da odeš na neko kulturno mesto, kao pozorište, skroz slobodnije obučen, ali je inače moja stvar šta ću i kako ću. Ako je meni dobro, ja ću da živim svoj život kako hoću, samo ne smem da ugrožavam druge", kaže glumica za Blic.

Lidija je u julu napunila 58 godina, međutim, ne krije da taj broj ponosno nosi.

"Imam takav odnos prema vremenu i za mene su godine stvarno samo broj. Nikada ih nisam ni krila, jer su za mene to samo obični brojevi, kao recimo i sat koji se vrti ukrug, i ne znače ništa. Vreme merim prema događajima, emocijama i drugima reperima, i onda se osećam i lepše. Oduvek sam tako posmatrala vreme i onda kad vidim koliko je godina prošlo od nekog događaja, začudim se i ne mogu da verujem. Meni je sve kao da je bilo juče i takva sam jednostavno - ne patim što prolazi vreme, već gledam da uživam u njemu. Samim tim i svaki svoj rođendan doživljavam kao dar od Boga i zahvalnicu što sam živa i zdrava", iskrena je Vukićevićeva za Blic,  te objašnjava da je najviše ponosna kako je odgajila svoje sinove, koji dele njene vrednost.