Svi pljuju Čarlija Šina, a ovi su još gori!

Svetska javnost je fokusirana na Čarlija Šina poslednjih godina, ali kao da se zaboravlja da su neke od najvećih holivudskih zvezda ne problematične, nego kao iz pakla izašle!

.

Leonardo Dikaprio je poznat po društvenom životu koji se, više-manje, sastoji od žurki na kojima se zabavljao s gomilom manekenki.

Leo je 2012. godine na svoju zabavu na jahti u Sidneju pozvao i Džona Hila (31), kolegu iz hita "Vuk s Vol Strita". Glumac je prethodno putem inetrenta raskinuo vezu sa manekenkom Erin Hiterton.

U jednom trenutku, manekenke su počele da skidaju majice ispred Hila, dok je Leo situaciju posmatrao sa strane, pušeći cigaru.

Na jednoj žurki, Leu je prišla bivša devojka Areta Vilson, polila ga pićem i razbijenom bocom ga posekla po licu. Glumac je završio s 14 šavova, a devojka u zatvoru na dve godine.

Pre Leonarda, holivudski zavodnik broj jedan bio je definitivno Džek Nikolson. O njegovim akcijama pisani su se memoari, a njegovu holivudsku vilu sedamdesetih zvali su "divljom kućom u Holivudu". Kada je već postao jedan od najtraženijih glumaca, kupio je vilu pored svog idola Marlona Branda.
"Tamo su žurke trajale po nekoliko dana. Uvek je bilo puno droge. Imao je drogu za prizemlje i za gornji sprat. Gore je bila droga za njega i lepe žene, a dole je bila droga malo lošijeg kvalitete za ostale goste" napisao je Mark Eliot u memoarima "Nikolson". Glumac je odlazio i na trodnevne orgije kod prijatelja Herija Dina Stentona, no kada bi se pripremao za film, zaključao bi se u sobu i čitao scenario.

Elton Džon je sedamdesetih takođe bio prava životinja kada su u pitanju žurke. Osim što je priređivao velike, ekstravagantne zabave za prijatelje, nije se ograničavao ni kada su mu gosti bili članovi porodice. Jednom je navodno nadrogiran skočio u bazen i viknuo "Umreću!".

Elton je jednom pričao da je znao danima da luduje i s Fredijem Merkurijem, s kojim bi bio, kako kaže, nadrogiran i do 11 ujutru.

Ozija Ozborna nisu nikada zanimale "obične" zabave, pa je uvek tražio način da nekako sve "začini". Na jednom od njegovih divljih žurki za vreme turneje u 1984. godine, on i Niki Siks ostali su bez kokaina. Ljuti Ozi ugledao je kolonu mrava i ušmrkao je.

Tokom "ludih sedamdesetih", Dejvid Bouvi bio je poznat kao jedan od domaćina najluđih zabava, čak toliko da je, navodno, u svom londonskom stanu imao "jamu" široku četiri metra koja je bila namenjena za orgije. Orgije u "jami" posećivao je i Mik Džeger, kao i Suzan Sarandon. Stolovi u dnevnom boravku bili bi uvek puni kokaina, a Dejvidovi brojni gosti po stanu bi šetali goli.

Tara Rid nije morala nikada da kaže da voli da posećuje žurke- sve što je potrebno je ukucati njeno ime u internet pretraživač i videti je u stanjima intoksikacije na kojima bi mogao da joj pozavidi i Čarli Šin. Ridova je znala često u svom domu da organizuje zabave, a tokom jedne toliko se napila da je pala i ostala bez jednog zuba. Pošto nije želela da propusti zabavu, pa je tako našla lepak, zalepila zub i nastavila da pleše.

Bil Muri obožava da upada na žurke u području gde snima film. Postoji i nternet stranica posvećena njegovim upadima. Bill voli da bane među ljude, pozdravi ih, popije s njima piće, a zatim da kaže: "Niko ti neće verovati da se ovo dogodilo" i da ode.

Izvor: Best TV