POVRATAK "Igre sudbine"! Od večeras u 20.00 nove epizode vaše omiljene serije! Pogledajte DELIĆ novih zapleta... (VIDEO)

U programsku šemu Prve televizije u četvrtak 15. decembra od 20.00 vraća se omiljena, najgledanija i najdugovečnija serija na ovim prostorima - "Igra sudbine“. Gledaoci s nestrpljenjem očekuju epizode pete sezone, a nove dogodovštine gledaće svake večeri.

Izvor: prva.rs  |  
Foto: Aleksandar Krstović/Prva TV
Foto: Aleksandar Krstović/Prva TV
.

Junaci ove interesantne telenovele vraćaju se na male ekrane sa novim zapletima, ljubavima, dramama, ali i sa starim i novim likovima.

Porodice Kanački i Ožegović očekuju uzbudljive drame, obrti i ljubavi. Ponovo ćemo se družiti sa Unom Hristić, koju igra Dragana Mićalović, Nadom Galić u izvedbi Milice Tomašević, ali i Dijanom Erski koju glumi Iva Štrljić. Uigranoj ekipi pridružila se velika Zlata Numanagić, koja će tumačiti lik Ljiljane Lile Karamatijević.

Svaka od do sada emitovanih 597. epizoda imala je svoj pečat, neočekivane obrte, ljubavne intrige, skandale, ali i čiste emocije, sjajna prijateljstva i iskrene ljubavi.

Naravno, ovo je samo deo noviteta koji stižu iz "kuhinje" Prve televizije i produkcije "Inovejtiv". Zato budite uz program Prve televizije od 15. decembra svakog dana od 20.00.