Ova naša FOLK ZVEZDA je nekada radila kao MEDICINSKA SESTRA! Danas njene hitove obožavate...

Pre nego što se doselila u Srbiju, folk pevačica je živela u Zagrebu gde je radila kao medicinska sestra.

.

Oduvek je želela da se bavi pevanjem, ali nije imala podršku roditelja. Zbog toga je odlučila da ipak upiše medicinsku školu. Reč je o Indiri Radić.

"Najviše zbog majke, koja nije želela da postanem pevačica, ja sam upisala medicinsku školu. I daljina mi je predstavljala problem. Najbliža muzička škola bila je u Banjaluci, ali je taj grad od Dragalovaca udaljen gotovo šezdeset kilometara. Sa druge strane, Doboj, koji je skoro upola bliži, imao je samo medicinsku školu. Odabrala sam da putujem svakoga dana, ali da spavam kod kuće" rekla je Indira Radić, pa se osvrnula na svoje prvo zaposlenje u glavnom gradu Hrvatske, prenosi Blic.

"Ostao mi je u lepom sećanju rad u bolnici u Hrvatskoj. Kolege su me mnogo volele zbog moje neposrednosti. Muziku nisam zapostavljala, stalno bih pevala, kako pacijentima, tako i kolegama. S nekima sam ostala i do danas u kontaktu".

.

Međutim, Indirina najveća ljubav je bila muzika, te je odlučila da napusti medicinu i posveti se najvećoj ljubavi.

"Beograd sam dobro upoznala tek posle dužeg boravka. Danas su Beograd i Srbija moja domovina. Pošto sam putnik, umetnik, uvek čekam kada ću sleteti u svoju beogradsku luku, u kojoj me čekaju najdraži. Ovde sam najspokojnija. Bilo je u početku vrlo teško! Došla sam iz malog mesta, govorila ijekavicu, nikoga nisam poznavala. Pune tri godine bile su potrebne da se naviknem i da započnem muzičku karijeru", objasnila je svojevremeno Indira, prenosi Blic.