Oglasila se Milica Pavlović nakon SKANDALA na nastupu: Upozorila sam ga jednom! Upozorila sam ga po drugi put. Treći put sam reagovala

Iako mnogi misle da je posao pevača bajan, stvari i nisu baš tako idealne, posebno kada je reč o damama sa javne scene. U neprijatnoj situaciji tokom svog nastupa našla se Milica Pavlović, kojoj je jedan od momaka iz publike doslovno pokušao da zaviri ispod suknje, a da stvar bude gora sve to snimao svojim mobilnim telefonom.

Foto: Prva TV
Foto: Prva TV
.

Izrevoltirana pevačica upozorila ga je više puta da to ne radi, a potom mu otela telefon iz ruke i bacila ga na sred scene tokom nastupa.

"Upozorila sam ga jednom! Upozorila sam ga po drugi put. Treći put sam reagovala. To što sam žensko u haljini i nalazim se na sceni, ne znači da ne zaslužujem ogromno poštovanje. Zgrožena sam i razočarana kako neki muškarci tretiraju žene, kao i da bez blama i uprkos upozorenjima misle da je potpuno normalna pojava da “pokušaju da im se zavuku pod suknju” i da bi mi verovatno trebalo da budemo srećne i da se osećamo poželjno zbog tog gesta. Ne smem da zamislim kroz šta sve devojke prolaze u izlascima i kako ih tretiraju ovakvi “muškarci”. Jer, ovo je jedan vid seksualnog zlostavljanja na koje niko nema baš nikakvo pravo… I da, ponovo bih bez razmišljanja uradila isto. Ponovo bih bez razmišljanja uzela mobilni telefon i bacila ga u nameri da zaštitim sebe i svoje dostojanstvo, i pokazem takvim “muškarcima” da je to sto rade sramno, nedopustivo i zaslužuje svaku osudu! Ako to uopšte mogu da razumeju i shvate! Devojke, glavu gore, suprotstavite se ovakvim muškarcima i pokažite gde im je mesto! To sto smo nežniji pol ne znači da smo osuđene da trpimo i tolerišemo ovakvo ponašanje!", napisala je Milica u opisu videa koji je objavila na svom Instagram profilu apelujući više puta na sve žene da zaštite sebe na svaki mogući način od bilo kakvog vida zlostavljanja.

.

Snimak sa njenog nastupa kruži već nekoliko dana na društvenim mrežama, a reči podrške kolega su usledile odmah čim se pevačica oglasila.