Mahir Mulalić ispričao kako je zbog Marije Šerifović PRETRPEO OZBILJNE ZDRAVSTVENE POSLEDICE... (VIDEO)

Iako je prošlo pet meseci od spektakularne finalne noći "Zvezda Granda" u kojoj je trijumfovao Mahir Mulalić, utisci se još uvek nisu u potpunosti slegli.

foto: Prva TV
foto: Prva TV
.

To je potvrdio i sam pobednik 14. sezone koji je sad izneo nepoznate detalje iz finala i otkrio kako je radovanje njegove mentorke Marije Šerifović ostavilo posledice po njegovo zdravlje.

Marija se toliko obradovala kada je čula njegovo ime u finalu da ga je iz sveg glasa dozivala i to toliko jako da je i nekoliko dana posle toga čuo njen glas i osetio jako zujanje u uvu.

"Kad se desilo proglašenje, Marija je iz sveg glasa vikala "Mahire, Mahire" i to na par milimetara od mog uveta i probila mi je uho, bubnu opnu. Onda sam otišao u hotel, legao sam da spavam, a non-stop sam čuo "Mahire, Mahire"", ispričao je pobednik u emisiji "Zvezde Granda Specijal" i istakao da finalnu noć neće zaboraviti nikad u životu, iako se zbog uzbuđenja pojedinih detalja ni ne seća.

O pobedi kaže nije ni razmišljao, samo mu je bilo bitno da stigne do same završnice.

"Znao sam da šta god da se desi da se neću razočarati. Svi smo bili kao jedno i radovali bi se bilo kome da se desila pobeda", istakao je Mahir, prenosi grand.online.