Luni Đogani je bio ponuđen VELIKI HIT ove poznate pevačice: Evo zbog čega je pesma završila u rukama njene koleginice!

Luna Đogani defintivno je odustala od svoje muzičke karijere, posle nekoliko snimljenih pesama.

Izvor: 24sedam.rs/Jelena Manojlović  |  
Foto: Antonio Ahel/ATAImages
Foto: Antonio Ahel/ATAImages
.

Umesto toga, ona je sa svojim suprugom Markom Miljkovićem otišla u influenserske i voditeljske vode, pa u emisijama povremeno otkriva i neke nepoznate detalje svog života.

Tako je nedavno ugostila svoju dalju rođaku Indi Aradinović i tom prilikom priznala da joj je bila ponuđena jedna numera, koju je na kraju Indi otpevala.

- Kada sam se ono malo bavila muzikom, bila mi je ponuđena pesma "AYA AYA", koju si ti kasnije snimila. Poslali su mi je na mejl, ali nije bila u mom fazonu, ti si je kasnije prelepo otpevala - rekla je Luna.

I Indi je bila upućena u ovo, ali Luna je sigurna da je pesma na kraju završila u pravim rukama.

- Mislim i da su mi rekli da su je nudili Luni Đogani - otkrila je Indi.

- Jeste, ali ne bih ja to mogla. Nije to u mom fazonu, to baš moraš da imaš taj glas koji ti imaš, a meni to nije leglo. Prelep je tekst, reči, melodija, divna emocija, ali nisam se pronašla u tome - rekla je Luna i dodala da se oduševila kada je prvi put čula ovu numeru na televiziji u Indirinoj verziji.

Podsetimo, tokom gostovanja u "Bunkeru", Indi se osvrnula i na svoj privatan život, te priznala da je vrlo razočarana u ljubav.

- Ovo je teška tema. Mislim da ljubav ne postoji. Izvinjavam se tebi i svima... Za mene ljubav ne postoji, ja se ograđujem. I to je to. Moja iskustva su pokazala. Zaista, život me je demantovao i ja sada uopšte nemam problem da živim i bez ikoga, da ostanem sama, da ne rodim, da nemam muža nikada više, to je meni okej zato što sam ja stvarno srećna u ovoj koži u kojoj sam sada - pričala je Indi.