Fudbaler Nemanja Matić: Da ne igram fudbal BAVIO BIH SE SEOSKIM POSLOVIMA

Fudbaler Nemanja Matić došao je na kratki odmor u Srbiju, koji koristi da se vidi sa porodicom i prijateljima, a bio je i na koncertu pevača Tonija Cetinskog.

Foto: Tv Prva / &Exkluziv& screenshot
Foto: Tv Prva / "Exkluziv" screenshot
.

Potpisao je ugovor za Romu, a ekipu Exkluziva je zanimalo kako se uklopio sa novim saigračima: „Poznajem nekoliko igrača iz Rome i imam puno prijatelja. Najviše prijatelja sam stekao u Manchester United-u, jer sam tamo bio dosta godina i sa svima sam super, ali naravno uvek se nekoliko njih izdvaja – to su bili Mata, Pogba, Kavani, eto sa njima sam se malo više družio nego sa ostalima ali nisam imao problem da pijem kafu ni sa bilo kojim drugim igračem“, rekao je Nemanja.

Na pitanje da li bi mogao da se bavi nekim drugim poslom, rekao je: „Mogao bih da se bavim seoskim poslovima, tu nije potrebna neka velika škola i ne predstavlja neku nauku. Znam sve da radim, najbitnije je da se čovek ne plaši rada, a ja se definitivno ne plašim rada.“

Pitali smo ga da li se promenio od kad je postao slavan, a a on nas je uputio na druge ljude, jer je smatrao da bi oni bili daleko objektivniji.

Zbog toga smo otišli u njegovo rodno mesto Vrelo i pitali smo njegove sugrađane šta misle o ovom čuvenom fudbaleru. Šta su oni odgovorili, pogledajte u videu: