Džordž Kluni o sinu: Kad se Aleksander smeje, cela soba se ori

Holivudski superstar Džordž Kluni (56), koji je pre pet meseci po prvi put postao otac, kaže da nije lako odgajati blizance.

Nekada veliki zavodnik i zakleti neženja o kome su maštale žene širom sveta, 2014. se skrasio uz atraktivnu advokaticu za ljudska prava Amal Alamudin sa kojom je početkom juna dobio sina Aleksandera i ćerkicu Elu.

Otkad su se bebe rodile Džordž se neprestano šali na sopstveni račun, ističući da nije lako biti “tata u godinama”, a za svoju suprugu ima samo reči hvale.

– Iskreno, nisam očekivao da ću sa 56 godina provoditi vreme držeći blizance. Još se nisam prilagodio i pomalo sam umoran od roditeljskih obaveza. Dok je Amal, na primer, potpuno drugačija. Ona je kao atletičarka, samo trči. Savršeno dobro se snalazi i odmah je postala stručnjak za bebe – izjavio je jednom prilikom.

U nedavnom intervjuu za “Extra” glumac je otkrio i da je njegov naslednik Aleksander poprilično bucmast, ali da je jedna vesela i nasmejana bebica.

– Teži je skoro kilogram i po od sestre. On je jedan mali siledžija. Pravi debeljko – rekao je Kluni i dodao – Kad se smeje, cela soba se ori, glasniji je od svih u prostoriji. To je urnebesno!

Kluni je u svom stilu dodao i da su on i Amal “završili sa pravljenjem dece”.

Izvor: Gloria