Dragana Mirković ODBILA VAN DAMA: Meni to ne pada na pamet

Trenutno boravi u Srbiji, gde planira i da ostane za novogodišnje i božićne praznike. Pevačica Dragana Mirković se uželela rodne zemlje, pa je odlučila da Novu godinu provede u Srbiji i to na Zlatiboru.

Foto: Prva TV
Foto: Prva TV
.

Mnogi je na estradi smatraju iskrenim i kvalitetnim prijateljem, jer svoja dugogodišnje odnose neguje i uvek je tu za svoje najbliže. Kako je i sama nedavno priznala za medije, nikada u prijateljskim odnosima ne gleda korist, ali joj je drago da može nekome da pomogne.

Na pitanje da li bi snimila film o svom životu u dvorcu u Austriji, Dragana ni ne razmišlja.

"Nisam zaniteresovana. Neko bi na mom mestu svašta radio, jer ja sam u mogućnosti da snimam i sa svetskim muzičarima pesme i da se pojavim u van Damovom filmu, ali ja to ne želim. Meni je Žan-Klod van Dam nudio neke stvari, ali meni to ne pada na pamet. Ako smo prijatelji, samo smo prijatelji. Možda bi neko pomislio da sam to prijteljstvo iskoristila, a to ne želim. Ljude koje upoznam zavolim kao prijatelje, i oni mene. Van Dam mi je ponudio da se pojavim u njegovom filmu, ja sam to odbila. On mi je čak ponudio neku pesmu na francuskom jeziku, i dan-danas imam tu pesmu u telefonu, rekla sam nema šanse. Ne znam ni da se smejem na francuskom, a kamoli da pričam. On je to u stvari želeo zbog mene, ali šta će to meni", bila je iskrena Dragana za portal 24sedam.rs i dodala da je bilo odnosa u kojima su ljudi iskoristili poznanstvo sa njom, ali njoj to ne smeta.