Darko Lazić o verenici Barbari, pa spomenuo i svoju decu iz prethodnih brakova: Konačno i ovo da se desi...

Od kada se pojavio u "Zvezdama Granda", oko Darka Lazića podigla se zvezdana prašina.Osim moćnog vokala i hitova, njegov privatan život oduvek je privlačio pažnju javnosti, a od kada je stupio u vezu sa Barbarom Bobak svi su primetili da ne skida osmeh sa lica.

Foto: Prva TV
Foto: Prva TV
.

Iza njih je uspešna turneja po Americi, na kojoj je potpuno spontano zaprosio svoju izabranicu, koja je u intervjuu za grand.online otkrila kako nije očekivala nikakav spektakl i da bi mu se sigurno ismejala da je kleknuo na kolena.

On i njegova verenica gostovali su zajedno u emisiji "Zvezde Granda Specijal", kada je pevač otkrio kako se napokon oseća da živi život kao u filmu.

"Konačno je došlo vreme da se meni nešto lepo desi. Posle svih ovih gluposti i svega što se dešavalo, konačno da i meni sine sunce i da mi bude lepo u životu. Hvala Bogu, turneja je prošla jako uspešno, viđam decu, sve je to lepo završeno. Nikad nisam bio srećniji , nikad zaljubljeniji, nikad nasmejaniji , jako mi je lepo sa Barbarom. Prosto, konačno je sve došlo na svoje i ja uživam u životu", iskren je bio pevač za grand.online.

Mnogi ljudi veruju u srodne duše, a ovi golupčići su se u to uverili.

Bobakova ne krije da joj Drako u početku nije bio simpatičan, štaviše kaže kako joj je bio i iritantan.

"Ne znam zašto je on meni toliko išao na živce, ali to je bilo baš izričito. Možda zato što mi je srodna duša", pokušala je da obajsni pevačica, a zatim je voditelj Siniša Medić upitao da u kojim situacijama je Lazić sada nervura.

"Uvek (smeh)", našalila se ona što je ispraćeno aplauzom.