Bojana Barović konačno pokazala TRUDNIČKI STOMAK - detaljno opisala KAKO SE SADA OSEĆA: Trudnoća drugačija od prethodne dve

Manekenka i foto model Bojana Barović je pokazala trudnički stomak i konačno se tim povodom oglasila na Instagramu.

.

.

Nedeljama unazad se spekulisalo o novom članu porodice Rokvić, ali ni Nikola ni Bojana nisu želeli da svoju intimu iznose u javnost. Međutim, poznata manekenka je odlučila da prekine tišinu i sa svojim obožavaocima podeli iskustva treće trudnoće.

Fotografiju trudničkog stomaka Bojane Barović možete pogledati NA OVOM LINKU!

"Neki od vas su primetili da u proteklih mesec i više dana baš i nisam bila najaktivniji član ove naše zajednice, a razlog tome je bila lepota prvog trimestra - mučnina. Ovaj put me je zatekla nespremnu jer sam se pogordila, s obzirom na to da su prve dve trudnoće bile znatno bolje po tom pitanju. Ali ovo vam pišem iz drugog razloga, a to je moje zapažanje i način na koji sam se nosila sa tim. U samom početku sam upala u stadijum prepuštanja i bukvalno nijednu obavezu (sem oko dece) nisam mogla da odradim kako treba. To je kratko trajalo jer sam shvatila da je i to jedna vrsta borbe i trenutno stanje kome ne smemo baš tako lako da se predamo. I iako mi mučnine nisu od tog saznanja prestale, prestao je njihov kontinuitet i moja glava se više nije bavila samo time!", rekla je Bojana i nastavila:

"Bar na kratko sam uspevala da se izbacim iz tog stanja i radim druge stvari i nekako naučim da funkcionišem i suživim se sa ovim, na svu sreću kratkotrajnim stanjem… Znam da vas je mnogo koje ste u ovom istom divnom stanju, sa nekad ne tako divnom svakodnevnicom i baš vama pišem u nadi da ćete bar ponekad snagom volje pomoći sebi", napisala je Bojana u nadi da će drugim devojkama u sličnoj situaciji pomoći.