PET razloga da ovog leta gledate seriju „PARAMPARČAD“

Možda vam na prvi pogled deluje kao još jedna turska serija sa pevanjem i plakanjem, ali kapituliraćete već kod druge epizode. Serija „Paramparčad“ (radnim danima u 21:30h, PRVA TV) ima priču od koje ćete postati bolji čovek. Evo pet razloga zbog kojih je ova serija obavezno štivo ovog leta.

.

Potresna priča o roditeljskoj ljubavi

Dve nesrećne sudbine se ukrštaju i povezuju dva potpuno različita sveta. S jedne strane je samohrana majka Gulseren koja pokušava da obezbedi dobar život za svoju četrnaestogišnju ćerku. S druge strane je oženjen muškarac Džihan koji ima dvoje dece, dobar je otac, uspešan biznismen ali nesrećan. Oboje su, svako sa svoje strane priče, roditelji kojima su deca na prvom mestu.Potresna priča o pravoj ljubavi na čijem putu su nepreskočive prepreke

Potresna priča o pravoj ljubavi na čijem putu su nepreskočive prepreke

Džihan ima 41 godinu. Decentan je, uspešan i pošten poslovan čovek koji poseduje lanac restorana i kafića. Živi u luksuznom domu sa suprugom, sinom i ćerkom. Dok pokušava da se razvede, zaljubljuje se u Gulseren, u kojoj pronalazi iskrenost i čestitost koje mu nije pružila supruga. Da bi stao na kraj toj zamršenoj situaciji, prisiljen je da bira između sopstvenih osećanja, braka i svoje voljene kćeri.

Šekspirovski zaplet

Ako ste željni dobre drame sa zamenom identiteta, kakvu nismo videli još od serija „Ezel“ i „Povratak u Idn“, eto razloga da gledate „Paramparčad“! Dve devojčice odrastaju u različitim socijalnim i ekonomskim uslovima, ne sluteći da njihovi roditelji nisu njihovi biološki roditelji. Napeto, potresno, obavezno navijanje da istina izađe na videlo, borba dobra i zla, mračne tajne, spletke, tragedija... Šekspir bez premca, šta vam više treba?!

Glamur, sjaj i raskoš

Svi smo opterećeni svakodnevnim životom i tužnim slikama iz vesti. I zato volimo da vidimo lepe prizore, još lepše pejzaže i ljubav koja se bori da pobedi. Raskošna produkcija, enterijeri i eksterijeri ostaviće vas bez daha, a nećete moći da se oduprete utisku da je sve urađeno sa merom i šlifom.

I, naravno, lepi i zgodni glumci!

Turci su majstori da u serije stave zgodne, šarmantne, markantne, seksi, elegantne i lepe ljude. A svi volimo da vidimo lepo lice na ekranu. On zgodan, ona lepa, pa ko još ne bi grizao nokte strepeći za njihovu ljubav i navijajući za hepiend? Uostalom, samo nam je ljubav potrebna!

Ako ste propustili prve epizode, možete da ih pogledate OVDE