Showbiz vesti

Exkluziv specijal - intervju sa Cecom: „Nisam se zavetovala na celibat“

Specijalno izdanje emisije o životu poznatih ličnosti „Exkluziv“, emitovaće se svake srede u 22.30 časova na Prvoj televiziji. Ovaj specijal činiće intervju sa jednom poznatom ličnošću, a poznata pevačica Svetlana – Ceca Ražnatović gošća je prvog letnjeg “Exkluziv specijala”.
12.07.2016. - 14:20h

U jednočasovnom intervjuu govorila je o predasudama koje o njoj vladaju, neprijateljima kao i o svom ljubavnom životu koji je uvek najinteresantniji medijima.

- Slobodna sam žena i mogu da budem s kim hoću. Nije mi prvi put da me spajaju sa prijateljima. Spojili su me i sa čovekom kojem sam krstila dete, to mi je bilo neljudski – rekla je Ceca skinuvši sa sebe stigmu žene bez aktivnog ljubavnog života.

- Ne želim da ostavim utisak ucveljene udovice. Već sedamanestu godinu zaredom živim sama i za to vreme nisam pokušavala da zasnujem zajednički život ni sa kim. Ne želim da ispadnem prepoštena u očima naroda niti sam se zavetovala na celibat. Imala sam, nekoliko veza i vezica, neke su trajale duže, a neke kraće. Ne volim da eksponiram svoj privatni život. To je nešto rezervisano samo za mene. S druge strane, mogla sam da se udam još nekoliko puta i da se sa nekim od tih partnera pojavim na parastosu svom pokojnom suprugu jer onaj ko nije svestan da je Željko otac moje dece i da sam ga najviše volela, ne bi mogao ni da bude uz mene – rekla je Ceca u jednočasovnom ekskluzivnom intervjuu koji će na TV Prva biti emitovan u sredu 13. jula od 22.30h. Ona će nakon koncerta u Plovdivu, pesme sa novog albuma ”Autogram” predstaviti i na otvaranju najveće grčke diskoteke “Summer coral” u Kalitei na Halkidikiju.

- Odmarala sam se na Kipru uoči izlaska albuma ali ću možda malo u Grčkoj napuniti baterije. Radujem se druženju sa našom publikom koja će tamo letovati a iz prethodnog iskustva znam da će na nastupu biti i mnogo Grka. Potom u dva navrata pevam u budvanskom “Top hillu”, a u međuvremenu i na Saboru trubača u Guči. Biće ovo uglavnom radno leto za mene – istakla je Ceca kojoj se nije naročito dopadao izbor naslovne pesme za album.

- Nisam bila zaljubljenik u pesmu “Autogram” ali svi oko mene su rekli da će biti veliki hit. Numera “Jadna ti je moja moć” nije mi odmah legla kada je reč o pevanju pojedinih deonica, ali očiglčedno da sam tada imala loš dan u studiju. Sutradan sam je otpevala iz cuga – kaže Ceca i otkriva da je snimajući jednu svoju staru pesmu svojevremeno grcala u suzama. O kojoj pesmi je reč, Ceca će otkriti u specijalnom intervjuu u sredu, 13 jula u 22.30h na Prvoj, a saznaćemo i mnoge zanimljive detalje iz bogate karijere ove folk zvezde.