Paris Hilton podsetila Kanjea ko je njegovu ženu učinio slavnom

Kim je bila i asistentkinja slavne bogatašice, a pomagala joj je, između ostalog, da sredi ormane. Ali, obline Kim Kardašijan brzo su počele i te kako da zanimaju javnost i slavne muškarce, a ne tako zanosna Paris počela je da biva veoma ljubomorna

.

Nekada davno, Paris i Kim bile su najbolje prijateljice.
Tačnije, Paris je već tada bila razmažena bogatašica, dok se za Kim tek saznalo, upravo zahvaljujući tome što je bila nerazdvojna s Paris.
Kim je bila i asistentkinja slavne bogatašice, a pomagala joj je, između ostalog, da uredi ormane. Ali, obline Kim Kardašijan brzo su počele i te kako da zanimaju javnost i slavne muškarce, a ne tako zanosna Paris počela je da biva veoma ljubomorna
Prijateljstvo se raspalo, razne uvrede su padale s obe strane, iako Kim i dalje pokušava da uveri javnost da su i danas dobre.

Ali, čini se da Paris, ni 10 godina kasnije, ne prestaje da provocira mišljenjem da svu slavu porodica Kardašijan duguje upravo njoj, što je često isticala u intervjuima.
Naime, Paris je nedavno lajkovala fotku na Instagramu, koju je objavio korisnik Littlehiltonboy, a koja ismeva Kanjeov spot za pesmu "Famous",.

U spotu je reper u svoj krevet ubacio potpuno gole dvojnike poznatih osoba, poput Tejlor Svift, Annu Vintur, Donalda Trampa, Rijanu i Krisa Brauna, ali i svoju suprugu i njenog bivšeg dečka Reja Džija s kojim je snimila slavni pornić.
Ali, Kanje je zaboravio Paris, pa je spomenuti Instagram korisnik montirao glavu bogatašice na telo Tejlor Svift, koja leži do Kanjea i Kim.

.

"Učinila sam njegovvu kuč.u poznatom“, piše iznad slike.

Svojim lajkom, Paris je pokazala da to i dalje misli.
Iako je u jednom intervjuu 2015. godine uputila i slatke reči starleti, ne znamo kako će Kim ovo da primi.

"Znamo se otkad smo bile devojčice i uvek smo bile prijateljice. Lepo je inspirisati ljude i jako sam ponosna na nju i na ono što je postigla", rekla je Paris tada.
Iskrene reči ili sarkazam?

Izvor: Index.hr