Showbiz vesti

ŠOK! Adel bez i jedne Gremi nominacije!

Kako je moguće da album koji je prodat u čak 3,38 miliona kopija samo u prvoj nedelji i singlom koji je oborio rekord u broju preuzimanja ne bude nagrađen Gremijem?
08.12.2015. - 11:37h

U toku jučerašnjeg dana su objavljene nominacije za najprestižniju muzičku nagradu Gremi i ubrzo nakon pregledanja čak 83 kategorije internet je planuo od salve negativnih komentara na račun odabira nominovanih.

Pobunu je izazvalo to što je Kendrick Lamar nominovan u čak 11 kategorija, dok su mnogo zapaženije zvezde koje su realno osvojile ceo svet svojim pesmama, kao što su Taylor Swift i The Weeknd, dobile po 7 nominacija, a zatim je usledilo najveće iznenađenje.

Adele je ostala kratkih rukava i nije dobila nijednu nominaciju!

Kako je moguće da album koji je prodat u čak 3,38 miliona kopija samo u prvoj nedelji i singlom koji je oborio rekord u broju preuzimanja ne bude nagrađen Gremijem, pitaju se mnogi.

Odgovor leži u tome što se za ovogodišnju nagradu uzimaju u obzir samo ona izdanja koja su objavljena u periodu između 1. oktobra 2014. i 30. septembra 2015. godine, tako da britansku pevačicu očekuje još nekoliko ovih trofeja. Ali tek 2017. godine!

Izvor: Tračara