Showbiz vesti

Razbesneo svet: Džoni Dep branio ozloglašenog ubicu

Glumac koji u filmu "Crna misa" igra Vajtija Baldžera, ozloglašenog kriminalca iz Bostona, rekao je u intervjuu agenciji AP da mu je drago što je Vajti uspevao da izmakne zakonu.
21.09.2015. - 09:46h

-Ne bih da vređam žrtve ili njihove porodice, ali za mene je definitivno postojao element zadovoljstva u činjenici da je uspevao da im umakne. Tokom 16 godina bio je u bekstvu, i nije pravio nikakve nevolje. Živeo je život, blago njemu. Hteo sam da pokažem ono ljudsko u njemu - rekao je Dep u intervjuu za AP.

Depova izjava razbesnala je porodice Vajtijevih žrtava, a posebno Bila Senta Krua čiju je sestru Vajti ubio 1985. godine. Tokom sedamdesetih i osamdesetih godina prošlog veka, Vajti Baldžer je izvršio niz teških kriminalnih dela pa je nakon suđenja dobio doživotnu kaznu zatvora zbog učešća u 11 ubistava.

- Voleo bih da znam kako bi se osećao da je njegova sestra zadavljena i zakopana u podrumu sa dve druge žrtve? Nema ničega ljudskog u Baldžeru. Sram bilo Depa zbog takvog bezosećajnog, glupog komentara -rekao je Bil Sent Krua.

Izvor: AP/Blic