"God save the Queen": Stiže još jedan Kardašijan (ili Kardašijanka)!

Svetska starleta br. 1 objavila je ono o čemu se poslednje dve nedelje samo spekulisalo, a to je da će ponovo postati mama.

.

Iako je magazin „OK“ tu vest objavio još pre dve nedelje, Kim se nije oglašavala sve do sinoć kada je u rijaliti programu „Keeping Up With The Kardashians” svojoj sestri Kloi prvoj saopštila vest:

- Dobila sam rezultate testa krvi. Trudna sam!

Ko prati dogodovštine Kardašijanovih, zna da je Kim žarko želela da ponovo bude mama, bez obzira na loše prognoze lekara.

Tako je vaskolika svetska javnost posredstvom njenog rijalitija obaveštena da su joj doktori objasnili da bi druga trudnoća mogla biti rizična i po nju i po dete i da bi, ukoliko žele da prošire porodicu, trebalo da razmisle o surogat majci.

Naravno, američki mediji dali su se u trk da pogode koja žena bi preuzela an sebe tu ulogu i našlida je bi to bila njena sestra Kortni koja ime već troje dece.

Za tim sada nema potrebe jer je Kim ponovo trudna, a pomenuti „OK“ napisao je da je u pitanju vantelesna oplodnjia i da će drugo dete biti muško.

Čestitke stižu sa svih strana, a među prvima oglasila se majka Kim Kardašijan, kraljica prestola Kardašijan, Kris Džener:

Izvor. Daily Mail