Ronaldo, tata mata!

Možda ga je Irina Šajk šutnula, ali svaki njegov šut vredi milione. Voli decu, sinonim je za humanost (dao milione za pomoć Nepalcima), slava i lova mu nisu udarile u glavu. Skroz je normalan, a sebe naziva "samohranim ocem."

.

Sa godišnjom platom od 148 miliona evra, Portugalac Kristijano Ronaldo najplaćeniji je fudbaler u istoriji, a klub Real Madrid nagradio je svog najboljeg igrača produžetkom ugovora do 2018. godine.

Od dečaka iz siromašne porodice i sina alkoholičara, postao je najbolje plaćeni fudbaler koji tvrdi da je došao do tačke u životu kada mu novac više nije motiv, piše Story.

- Nismo rođeni u bogatoj porodici, ali nikada nismo bili gladni, bosi ili bez krova nad glavom. Uvek smo imali osnovne stvari: hranu, malu kuću, divne roditelje i porodicu. Jesmo li imali teško detinjstvo? Ne, bilo je skromno i jednostavno, zbog čega smo naučili da cenimo sve ono što danas imamo - opisala je detinjstvo njegova sestra Lilijana Katja, koja je sa sestrom Elmom i braćom Hugom i Ronaldom odrastala u kućici s limenim krovom s pogledom na okean.

Ali, bez obzira na silno bogatstvo. najveće blago čuvenog Portugalca je njegov sin.

Pre četiri godine, žena koja je želela da ostane anonimna rodila je Ronaldu dete, a on je preuzeo starateljstvo. Menjao je pelene, umirivao ga kad plače, šetao, kupao i učio.
Danas mali Kristijano ispunjava osmehom svaki tatin dan.

Iako mu je Mesi omiljen fudbaler!