Od Holivuda 90.000 dolara za ugrožene u poplavama

Mnogobrojne holivudske zvezde među kojima su i Ketrin Zita Džouns, Pirs Brosnan, Denis Kvejd, Kristijan Bejl, prikupile su novac za stanovništvo ugroženo u poplavama u Srbiji i BiH.

.

U akciji koju je krajem juna organizovala humanitarna organizacija Unitas Fond sa rediteljem Gagom Antonijevićem, njegovom ženom Kristinom Esel, producentkinjom Anđelkom Vlaisavljević i biznismenom Moom Stojanovićem, prikupljena su finansijska sredstva za pomoć stanovništvu Balkana ugroženom u poplavama.

Akciji su se odazvali Lolita Davidovič, Pirs Brosnan, Ketrin Zita Džons, filmski agent Čarli Feraro, Katarina Oksenberg, režiser Ron Selton, predsednik Relativiti medije Taker Tuli, producenti Bil Mekdonald, Džordž Lasku, Markus Morton, Erik Mičel, Nik Zuvic, Prašant Ša, Keli i Beri Kvort, Piter Grejvis, pisci Lindzi Marakota i Denis Manuel, direktorka Zlatnih globusa Santal Dinaž, Marija Karan sa suprugom Džoelom Lubinom, Maja Mandžuka i Filip Živojinović.

Tu su bili i košarkaši Marko Jarić i Saša Vujačić, kao i veći broj uglednih ljudi sa naših prostora, navodi se u saopštenju i dodaje da je za nepuna dva sata prikupljeno 90.000 dolara, prenosi Telegraf.