Nataša Ninković: Preponosna sam na naše ljude

Proslavljena glumica Nataša Niniković bila je u prvoj grupi poznatih humanitaraca koji su se ove večeri javljali na telefone u okviru akcije „Pozovi pomozi“, a prve utiske iznela je upravo za sajt prva.rs.

.

- Meni je ovo već treće-četvrto iskustvo u emisijama ovog tipa. Kako god da u prvi mah čudno izgleda što ćeš morati da pričaš sa ljudima, neverovatno je kako sve to prođe kada čuješ koliko ti se ljudi obraduju! Pitaju svašta, interesuje ih neko moje lično mišljenje o nečemu... Stvarno mi je sve to jako lepo, jer na kraju imaš utisak da pričaš sa nekim koga poznaješ – objašnjava glumica.

Na pitanje koliko javne ličnosti moraju da uzmu učešće u ovakvim akcijama, Nataša kaže:

- Mislim da je to najmanje što možemo da uradimo. Sredimo se, našminkamo i dođemo... to je zaista neki minimum. Zamislite sve one ljude koji su pomagali tako što su noćima izvlačili ljude iz vode, punili vreće peska... Ovo je najmanje što možemo!

Pogledajte i video u kojem Nataša Ninković, Olja Bećković, Predrag Danilović i Dejan Bodiroga u emisiji Pozovi Pomozi govore o svojim osećanjima proteklih dana...