Olja Lević priznala da joj prilaze momci, ali je PROBIRLJIVA! O glumi: "Ne mogu baš sve uloge da igram"

Druga sezona serije "Igra sudbine" uveliko je počela. Glavna glumačka ekipa priznaje da sada ima više slobodnog vremena, s obzirom na to da su im se priključile nove kolege.

Olja Leviž i Luka Raco, serija &Igra sudbine&, foto: PRVA TV
Olja Leviž i Luka Raco, serija "Igra sudbine", foto: PRVA TV
.

Olja Lević, publici u seriji poznatija kao Mila Galić, raduje se novoj sezoni i razvoju svog lika, ali isto tako je svesna da sada ima više vremena za privatan život, a spremna je i za nove ljubavi.

"Muškaraca ima, nije da ne prilaze. Problem je što sam malo teža u odabiru. Mora mnogo toga da se poklopi da bi to bilo to . Lepota je individualna stvar, ali je ta harizma neizmerno bitan faktor. Neko može da bude lep, a prazan iznutra i to mi nije dovoljno", bila je iskrena Olja za Blic.

Mladu glumicu smatraju jednom od najlepših sa naše javne scene, a ona je sada otkrila da joj je tokom karijere lepota dosta toga i oduzela i nametnula joj određena ograničenja.

"Donela mi je lepota dosta toga, ali isto tako može da odnese. Recimo ne mogu baš sve uloge da igram, to je nešto što izgled može da doda ili oduzme. Raspon likova je manji i automatski te stavlja u neke kalupe ili šablone. Onda čekaš na pravu ulogu", iskrena je mlada glumica te otkriva da joj ne bi bio problem da se potpuno transformiše za neku ulogu:

.

"I te kako bih išla u transformaciju ukoliko je uloga i projekat vredan toga. Ošišala bih se na ćelavo, ugojila ili dodatno smršala, ali samo ukoliko je to stvarno vredno. Sve bih uradila što se tiče transformacije i to sa velikim zadovoljstvom i entuzijazmom i željom, volela bih da mi se to desi", zaključila je Olja.